dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2326.7
  • BIST
    9138.94
  • BTC
    70086.72$

Porgalı: AKP ikinci Lale Devri yaşatıyor


Porgalı: AKP ikinci Lale Devri yaşatıyor
Cumhuriyet Halk Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı ve beraberindeki partililer Vali Konağında ortak toplantı düzenledi.
Narin

Cumhuriyet Halk Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı, iktidar partisinin 6 – 0 iddiasını yıkmak üzere başlattığı seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları düzenliyor. Hulisi Porgalı ve beraberindeki partililer Vali Konağında ortak toplantı düzenledi.

Düzenlenen ortak toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “ 7 Haziran'da bir seçim gerçekleştireceğiz. CHP olarak bu seçime iyi hazırlandık. Sizlerden destek, güç istiyoruz” dedi.

İçten ve samimi tavırlarıyla Malatyalıların gönlünde yer eden CHP milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Vali Konağı Malatya'nın en çok konuşulan, en gözde caddesidir. Ben Vali Konağı'nın hangi büyük sorunlarla karşı karşıya olduğunu biliyorum. Burası imrendirilerek anlatılır ama sorunlarına hiç değinilmez. Bunun nedeni Malatya yüzde 70'in üzerinde oy desteği verdiği için, bu bizim kaderimiz. Hangi mahallemiz iktidara destek veriyorsa en az hizmeti o bölge alıyor. Oralara kurtarılmış bölge gözüyle bakılıyor” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi kadroları olarak tüm teşkilatlarımızla, yayınladığımız seçim beyannamesiyle yollara düştük diyen Porgalı, “ İşsizin, köylünün, memurun, esnafın, iş adamının tüm kesimler için iktidara gelmek istiyoruz. Tabandan başlayıp, refahı tavana kadar yaymayı hedefliyoruz. Biz iktidara ilk beşte destek veren il olarak hak etmediğimiz bir şekilde yönetiliyoruz” şeklinde konuştu.

12 yılda AKP'nin Malatya'ya yaptıklarına bir bakın ifadelerini kullanan Porgalı, “ 3 önemli fabrikamız kapatıldı, işsizlik arttı. Bize ne getirdiler, ne yaptılar 12 sene önce Vali Konağı Malatya'nın en lüks semtiyken, sorun yumağı haline gelen bir mahalle haline geldi. Vali Konağı olarak bu iktidara artık bir uyarı, bir ders vermenizi istiyoruz” sözlerini kaydetti.

'AK PARTİ İKİNCİ LALE DEVRİNİ YAŞATIYOR'

Cumhuriyet Halk Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “Buradaki insanların hepsi aydın, benim ne demek istediğimi çok iyi anlıyor. İkinci lale devri yaşatıyorlar. Halkın ezilip, yoksullaştığı sırada onlar lüks içinde yaşıyorlar. 27 Bakana özel uçak alacağız diyorlar. Bir uçak 60 milyon dolar, 27 tanesi 1 milyar 620 milyon dolar. Bu para 5 milyon 800 bin emeklimize 20 yıl iki maaş ikramiye verebiliyor” diye konuştu. 

YENİ MALATYASPOR'U KUTLADI

Öte yandan, Yeni Malatyaspor'a olan büyük sevgisiyle bilinen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Yeni Malatyaspor yöneticileri tarafından ziyaret edildi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten'lebiraraya gelen Porgalı, “ Şampiyonluğu bir kez daha kutluyorum. Yeni Malatyasporumuz özverili bir çalışma sonrasında şampiyon oldu. Kulüp başkanı Sayın Adil Gevrek aldığı büyük cezalara rağmen takımı hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Malatyasporun özlediği şampiyonluğu bizlere getirdiği için Adil Gevrek 'in ve ekibinin adı tarih sayfalarına altın harflerle yazılacaktır. Başkanımızın PTT 1. Ligde 'de devam etmesini ve takımı süper lige çıkarmasını istiyoruz. Kendisine her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, “Hulisi bey maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda olmuştur. Kendisi bugüne kadar bizden desteklerini esirgememiş, bizlere her zaman katkı sunmuştur. Sayın Porgalı, bugünde vermiş olduğu şampiyonluk primi sözünü yerine getiriyor. Şampiyonluk sonrası tek yürek olan tüm Malatyalılarımıza ve en başından beri her an yanımızda olan Hulisi beye bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!