dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2308.8
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70683.14$

Porgalı: Hekimhan'ın hesabını sorun


Porgalı: Hekimhan'ın hesabını sorun
Cumhuriyet Halk Partisi Hekimhan ilçesindeki parti binasının açılışını CHP milletvekili adayı Hulusi Porgalı’nın da katılımıyla şölen havasında gerçekleştirdi.
Narin

Hekimhan'da davul zurnayla büyük bir coşkuyla karşılanan Porgalı, eline aldığı CHP bayrağıyla vatandaşlarla el ele vererek şenlik havasında geçen açılış programına renk kattı.

CHP Hekimhan Parti İlçe binasının açılışında konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “ Hekimhan yıllarca Cumhuriyete, Cumhuriyetin değerlerini, Atatürk'e sahip çıktı. Her zaman birlik ve beraberliğini korudu. Toplumun birçok kesiminin sorunları var, bu sorunları en iyi tespit eden tabi ki de Cumhuriyet Halk Partisinin kendisidir. En doğru çözümleri ortaya koyan parti yine CHP'dir. Bu yüzden sorunları sıfırlamak, yaşanacak bir Türkiye kurmak istiyoruz” dedi.

Coşkulu açılış programında konuşan CHP milletvekili adayı HulisiPorgalı, “ Bir birlikteliğin sahnesini yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan olacağının ayak sesleridir” ifadelerini kullandı.

Dünya'nın en büyük ikinci demir rezervi, Türkiye'nin ise en büyük demir rezervinin Hekimhan'da olduğunun altını çizen Porgalı, “ Böyle önemli bir rezerve sahip Hekimhan'da işsizlik diz boyu olacak. Dünya Hekimhan2ın adını bilirken, burada her gün nüfusunuz azalacak, işsizlik artacak. Bunun sebebi Hekimhan'ın 92 yıldır CHP'ye sempati, sevgi beslemesidir. O nedenle küçültülmeye, yok edilmeye yönelik politikalar uygulanmaya çalışılıyor” sözlerini kaydetti.

CHP milletvekili adayı HulisiPorgalı, “ Beş iktidar partisi milletvekili adayı var. Buraya hangi yüzle gelecekler, hangi yüzle oy isteyecekler.Siz Hekimhan'a ne yaptınız diye hesap sormalısınız. Ne verdiniz cevizimiz, kayısımız yandı, karşılığında ne yaptınız deyin” şeklinde konuştu.

Biz en demokratik partiyiz ifadesine yer veren Porgalı, “ Biz ön seçimle bu sıralamayı aldık. Siz ne yaptınız temayül dediniz sandıkları kapattınız Ankara'ya götürdünüz. STK başkanlarını kınıyorum, görüşleri alındı ama fikirlerine saygı duyulmadı. Tepeden inme Malatya'yı tanımayan ithal milletvekili getirdiniz demek ki aday gösterilecek başka kimse yokmuş, demek ki bir para etmezmişsiniz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından CHP Hekimhan İlçe Binasının açılış kurdelesi kesildi.

Yoğun seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili adayı HulisiPorgalı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'ın düzenlediği dost meclisi toplantısına katılan Porgalı, “ Sizlerin içinde de mutlaka iktidar partisinin yaptığı temayül yoklamasına katılan arkadaşlarımız olmuştur. Sizlerin o temayül yoklamasını kınamasını ve tavır almasını isterdim. Tepki vermemeniz bu sistemi onayladığınız anlamına gelmektedir. MÜSİAD olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Bende birkaç gün önce basılan MAKİAD üyesiyim ve yapılan davranışa bu anlamda da sessiz kalmanıza üzülüyorum. Bugün bunlara tepki göstermezsek, yarın aynılarını biz yaşayabiliriz. Kutuplaşma değil, birleşme, Türkiye'ye birşeyler katma çabası içindeyiz” sözlerini kaydetti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!