'Poyraz mağdur ailelerin yanında olmuştur'

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçilen Muharrem Poyraz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT
Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçilen Muharrem Poyraz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
"YAPILAN YARDIMLARIN DEVAMINI DİLİYORUZ"
Ziyarette konuşan Şahbaz, “MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz'ın şehrimize ve ülkemize sağlamış olduğu yüksek ticari ve insani yardımlarını biliyoruz. Mahallemizde bulunan yoksullara ve yine diğer mahallelerde fakir fukaraya ve mağdur olan alilere gereken yardımları yapmıştır ve bizlerde çoğu zaman şahit olduk, yapılan bu yardımların devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.
"ÇOK BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPILDI"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ise, “ Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz'ın hem dernek olarak hem de kendi mahallesinde çok başarılı çalışmalarının olduğunu biliyoruz ve bizde kendilerine başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İki Böbreğinde De Kanser Tespit Edilen Hasta Diyalize Girmeden Kurtarıldı
- Sağlık Sen Malatya Şubesinin Genel Kurulunda Hasan Ulutaş Güven Tazeledi
- Battalgazi Belediyesi Halk Sağlığını Tehdit Eden Ruhsatsız İş Yerini Faaliyetten Men Etti
- CHP Malatya İl Başkanlığı Dört İlçede Yönetimi Görevden Aldı
- Arguvan Kavşağı'nda Faciadan Dönüldü! Kontrolden Çıkan Araç Refüjü Aştı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.