PROF.DR. SEZAİ YILMAZÂ'A VEFA

PROF.DR. SEZAİ YILMAZÂ'A VEFA
Malatya İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakil Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Sezai Yılmaz'a Arguvan Belediyesi'nden sonra bir jest de Malatya Belediyesi'nden yapıldı.
Doğduğu ilçe Aruvan'a, Arguvan Belediyesi ilçe merkezinde ilçenin doğusundaki bir caddeye Prof.Dr. Sezai Yılmaz ismini geçtiğimiz yıllar verirken, Malatya Belediyesi de, geçtiğimiz günlerde Fırat Mahallesi'nde bir sokağa Prof.Dr. Sezai Yılmaz tabelası monte etti.
Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nin dünyada 2'nci karaciğer nakil merkezi olmasında büyük emekleri olan Karaciğer Nakil Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Sezai Yılmaz'a, Malatya Belediyesi tarafından, hastanelerin yoğunlukta olduğu bir sokağa isminin verilmesi memnunlukla karşılandı.
Birçok hastane ve tıp merkezinden, şu anki maaşından daha fazla ücretlerle teklif olmasına rağmen memleketine vefa borcu için Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde görevini sürdüren Malatya'nın Arguvan İlçesi doğumlu Prof.Dr. Sezai Yılmaz, bugüne kadar yüzlerce hastaya karaciğer nakli yaptı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Alev Alev Yanan Tır Dorsesi Karayolunda Korku Dolu Anlar Yaşattı
- Malatya’da Gece Yarısı Kuyumcu Soygunu: Duvarı Delip İçeri Girdiler
- Yeni Eğitim Yılı Öncesinde Malatyada Üniversiteler ve Yurtlar İçin Güvenlik Önlemleri Masaya Yatırıldı
- Malatya Yeşilyurtspor Kupaya İkinci Turdan Giriyor
- 3,5 Yıldır Boş Duruyor: 208 Deprem Konutu Neden Teslim Edilmedi?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.