PTT Başmüdürü Zekai Özkan Veda Etti

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Malatya Başmüdürü Zekai Özkan, tayininin DenizliÂ'ye çıkması nedeniyle MalatyaÂ'ya veda etti.
MalatyaÂ'da iki yıldır PTT Başmüdürü olarak görev yapan Zekai Özkan, yaptığı açıklamada, Â"Görev yapmış olduğum 2 yıl sürecinde bize hizmetlerimizi yürütmede her zaman yardımcı olan baştan valimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve basın mensuplarına çok teşekkür ederimÂ" dedi.
PTT Malatya BaşmüdürlüğüÂ'ne atanan Fahri Ocak ise, Â"Posta lojistik ve bankacılık alanında hizmeti veren PTTÂ'nin başmüdürü olarak MalatyaÂ'ya atandım. Benden önce görev yapan değerli kardeşim Zekai BeyÂ'in hizmet ivmesini daha da yukarı taşımak için Malatyalıların hizmetinde olacağım. İnşallah iyi hizmet ve günlerde beraber olacağızÂ" ifadelerini kullandı.
Fahri OralÂ'ın OrduÂ'ya bağlı Ünye ilçesi doğumlu olduğu belirtilirken, MalatyaÂ'ya atanmadan önce Ankara PTT Başmüdür Yardımcı olarak görev yaptığı örenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.