Puanı Eksi 41’e Düşen Yeni Malatyaspor’da Şok Yaşanıyor

Yeni Malatyaspor’a FIFA’dan bir ceza daha geldi. Ndayishimiye transferinden doğan borç nedeniyle 6 puanı daha silinen sarı-siyahlı kulüp, -41 puana geriledi.
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, FIFA’dan gelen yeni bir puan silme cezasıyla adeta dibe çekildi.
TRANSFER BORCU YİNE CEZA GETİRDİ
FIFA Disiplin Komitesi, sarı-siyahlı kulübün eski oyuncusu Youssouf Ndayishimiye’nin transferinden kaynaklı olarak, oyuncunun önceki kulübü Aigle Noir FC'ye olan borcunu gerekçe göstererek 6 puan silme kararı aldı.
CEZA SAYISI ARTIYOR, PUAN AZALIYOR
Daha önceki süreçlerde çeşitli futbolcu ve kulüp borçlarından ötürü toplamda 36 puanı silinen Yeni Malatyaspor, bu son ceza ile birlikte toplam 42 puan silme cezası almış oldu.
Yeni Malatyaspor’un ligdeki puanı, bu son gelişmeyle -41’e geriledi. Kulüp, lig sıralamasında dibe demir atarken, camia derin bir çıkmazın eşiğinde bulunuyor.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.


Yorumlar
Abdulvahap
07-10-2025 19:55neyin şoku yaşansınki eksi 41 olsa ne olur 141 olsa ne olur eksisiz başlasa ne olurduki ligdemi kalacakdı sanki