Pütürge aşevi hizmete girdi

Pütürge Belediyesi kurduğu aşevi ile günlük 100 aileye yemek dağıtımı yapacak.
Kurulan aşevi düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene ilçe kaymakamı Osman Doğramacı, Ak Parti ilçe başkanı İsmail Oğuzcan Oğuz, Belediye Başkanı Mehmet Polat, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Kurdele kesiminin ardından ilk sefer tasına yemek bırakma işlemini protokol üyeleri yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Polat, dağıtılan yemeklerin tüm aileye yetecek kadar olduğunu söyledi.
Açılışın ardından, aşevinin de içinde bulunduğu ilçe kültür merkezinde yemek ikramında bulunuldu. Yemek öncesi açıklamalar yapan Başkan Polat, her gün 100 aileye sıcak yemek dağıtacaklarını söyledi, sayının artması için hayırseverlere seslendi. Polat'ın konuşmasının ardından ilçe sakinleri hep birlikte o günkü yemekten yedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.