Pütürge aşılanıyor!

Çin'den Türkiye'ye getirilen CoronaVac aşısı, hastanelere dağıtıldı. Acil kullanım onayı sonrası sağlık çalışanlarına aşı yapılıyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya’nın Pütürge ilçesinde de aşılama uygulamasına başlandı.
HABER MERKEZİ-MALATYA TİME
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Çin'den ülkemize gelen Covid-19 aşısını yaptırması ile başlayan uygulama tüm Türkiye'de gerçekleşiyor. CoronaVac aşıları 81 ile sevkedildi. Türkiye genelinde hastanelerde, sağlık çalışanların aşılanmasına başlandı. Pütürge İlçesinde de ilk uygulama yapıldı.
PÜTÜRGE'DE İLK AŞIYI HASAN YILMAZ YAPTIRDI
Malatya'nın Pütürge ilçesinde ilk olarak ilçe TSM (Toplum Sağlığı Merkezi) Başkanı Hasan Yılmaz'ın ilk aşıyı yaptırması üzerine ilçede görev yapan 17 sağlık çalışanı gün itibariyle Covid aşılaması yaptırdı. Alınan bilgiye göre; yarın da aile hekimleri ve personelleri aşılanacak.
Haber: Timur İNCE

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Akçadağ Yeni ve Modern Öğretmenevine Kavuşuyor
- Malatya Futbolunda Tarihi Karar Alındı
- Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Pandemi ve Deprem Felaketine Rağmen 8 Yılda 317 Eğitim Düzenledi
- İYİ Parti Malatya İl Gençlik Kolları AGS Heyecanı Yaşayan Öğretmen Adaylarını Stant Kurarak Yalnız Bırakmadı
- Malatya'da Rezerv Alan Yanındaki İki Katlı Evin Çatısında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.