Malatya
17 Ağustos, 2025, Pazar
  • DOLAR
    40.94
  • EURO
    47.96
  • ALTIN
    4383.4
  • BIST
    10.871
  • BTC
    117662.40$

Pütürge aşılanıyor!


Pütürge aşılanıyor!
Çin'den Türkiye'ye getirilen CoronaVac aşısı, hastanelere dağıtıldı. Acil kullanım onayı sonrası sağlık çalışanlarına aşı yapılıyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya’nın Pütürge ilçesinde de aşılama uygulamasına başlandı.

 

 

HABER MERKEZİ-MALATYA TİME
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Çin'den ülkemize gelen Covid-19 aşısını yaptırması ile başlayan uygulama tüm Türkiye'de gerçekleşiyor. CoronaVac aşıları 81 ile sevkedildi. Türkiye genelinde hastanelerde, sağlık çalışanların aşılanmasına başlandı. Pütürge İlçesinde de ilk uygulama yapıldı.

PÜTÜRGE'DE İLK AŞIYI HASAN YILMAZ YAPTIRDI
Malatya'nın Pütürge ilçesinde ilk olarak ilçe TSM (Toplum Sağlığı Merkezi) Başkanı Hasan Yılmaz'ın ilk aşıyı yaptırması üzerine ilçede görev yapan 17 sağlık çalışanı gün itibariyle Covid aşılaması yaptırdı. Alınan bilgiye göre; yarın da aile hekimleri ve personelleri aşılanacak.

Haber: Timur İNCE

E_7

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!