Pütürge İlçesinde Silah Ticaretine Darbe! Çok Sayıda Mühimmat Ele Geçirildi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde KOM ekiplerince düzenlenen kaçak silah operasyonunda, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve yüzlerce fişek ele geçirilirken, gözaltına alınan bir şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Malatya’da kaçak silah temini ve bulundurulmasına yönelik yürütülen kararlı çalışmalar aralıksız sürüyor. Kent genelinde huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla yürütülen faaliyetler kapsamında emniyet güçleri yeni bir başarıya imza attı.
PÜTÜRGE'DE KAÇAKÇILIK EKİPLERİNDEN BASKIN
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücemle Şube Müdürlüğü ekiplerince, ruhsatsız silah satışı yapan veya bulunduran şahıslara yönelik Pütürge ilçesinde operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyon kapsamında yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca ile 479 fişek ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINAN ZANLI TUTUKLANDI
Olayla ilgili yakalanan 1 şüpheli, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer, il genelinde yasa dışı silah temini yapan veya bulunduran şahıslara yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeni Partide On Üç İlçede Kurulan Sandıklardan Yüksek Katılımla Basri İlhan Çıktı
- İki Aracın Çarpıştığı Kazanın Ardından Polis İnceleme Başlattı
- Çocukların Korunmasında Ailelere Çağrıda Bulunan Vali Yavuz: Benim Çocuğum Yapmaz Demeyin
- Malatya ve Siirt'te Düzenlenen Yasa Dışı Bahis Operasyonunda Altı Şüpheli Yakalandı
- Elazığ Malatya Karayolunda Minibüs Gübre Yüklü Traktöre Çarptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.