Rabia İsimli Oyun Sahnelendi

MalatyaÂ'da tiyatro sezon açılışı, Milli Türk Talebe Birliği( MTTB) Malatya Şubesi adına Tiyatro Ayna tarafından "Rabia" isimli oratoryo oyunu sahnelendi.
Oyunun senaryo ve genel sanat yönetmenliğini üstlenen İzzettin Akpulat yaptığı açıklamada, "Sezon açılışı anlamlı olmalı dedik. Ülkemizde bu zulme karşı her anlamda etkinlikler düzenlendi fakat sahnelere taşınmamıştı. Bizde bunu sahnede insanlara anlatmak istedik. Daha proje aşamasındayken MTTB oyunumuza sahip çıktı ve onlarında gücüyle iyice güçlendik. İşte sonuç ortada. Yoğun ilgi sağlayan halkımıza ve dernek yetkililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Oyun esnasında gözyaşlarına hakim olamayan seyirciler bitiminde ise oyuncuları ayakta alkışladılar.
Etkinlik sonrasında konuşma yapan MTTB Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin, oyunculara teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devamının geleceğini aktardı.
Sergilenen oratoryo gösterisinde Mehmet Kalaylı, Beyza Tanataş, Ramazan Korkmaz, Onur Nuh Kadak, Fatih Kınık, Levent Ulutaş Harun Bakırcı rol aldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Erman ILICAK: Mezun Olacak Çocuklarımız Yapay Zekayı Bir Fırsat Olarak Görecekler
- Bakan Tekin Malatya'da Gerçekleştirilen Kitap Kurtları Yarışıyor Lansmanında Öğrencilerle Buluştu
- Suç Gelirlerini Kripto ve Kuyumcularda Aklayan Şebekeye Darbe Vuruldu
- Alevi-Bektaşi Kültürü İçin 13 Modül Hazırlandı! Bakan Tekin Malatya'da Detayları Açıkladı
- Malatya Öğretmenevi Mayıs Ayında Tamamlanarak Hizmete Açılacak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.