RAMAZAN Ayında Zam Şampiyonu Domates ve Biber

Vatandaş, Haziran ayının zam şampiyonu domates ve biber fiyatının el yaktığı söyledi.
Malatya Sebze ve Meyve Pazarı'nda kilosu 2,5 ile 1,5 lira arasında işlem gören domates ve biberin fiyatının önümüzdeki günlerde düşmesinin beklendiğini söyleyen Manav Kadir Karadağ, vatandaşın alım gücünün az olması nedeniyle beklenen satışı gerçekleştiremediklerini kaydetti.
Manavlık yapan Yusuf Ulutaş ise Ramazan ayına girilmesiyle sebze meyve satışında biraz artış olduysa da domates ve biber fiyatını yüksek olmasından vatandaşın şikayetçi olduğunu belirtti.
Ulutaş, yerli domates ve biberin önümüzdeki günlerde hasadın artmasıyla fiyatın düşmesini beklediklerini aktardı.
Alışveriş yapan vatandaşlar da domates ve biber fiyatını yüksek bularak, önümüzdeki günlerde fiyatın düşmesini beklediklerini ifade etti.
Haziran ayının zam şampiyonu domates ve biber fiyatının Temmuz ayı ortalarına doğru yaklaşılmasına rağmen yüksekliği gündemde yerini korurken, domates ve biberin önümüzdeki günlerde hasadının artmasıyla fiyatının düşmesinin beklendiği bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İkizce’de Sorunlara Çözüm İçin Yeni Bir Yapı Kuruldu
- Malatya’da Gıda Denetimleri Sıkılaştırıldı: 123 İşletmeye Yaptırım!
- Ara Sokak Çıkışında Dehşet Anları: Motosiklet Sürücüsü Ve 11 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
- CHP Malatya’da Örgüt Mesajı: Siyasetin Merkezinde Artık Örgüt Olacak
- 15 Dönümlük Alana Millet Bahçesi ve Nikâh Salonu Geliyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.