Ramazan’da Dumansız Hava Sahası İçin Denetim

Malatya’da iftar sonrası kafeterya ve kahvehanelerde sigara denetimi yapıldı. Sağlık, zabıta ve polis ekiplerinden oluşan denetim ekipleri, işletmelerin yasağa uyup uymadığını kontrol etti. Tespit edilen ihlallerle ilgili tutanak tutulurken, denetimlerin Ramazan boyunca süreceği belirtildi.

Malatya’da Ramazan ayında sigara yasağına uyulup uyulmadığını kontrol etmek amacıyla denetimler sıkılaştırıldı. Sağlık, zabıta ve polis ekiplerinden oluşan ekipler, iftar sonrası kafeterya ve kahvehanelerde denetime çıktı.
GECE GEÇ SAATLERE KADAR DENETİM
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun talimatıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da denetimler hız kazandı. Valilik bünyesinde oluşturulan Tütün Denetim ekipleri, kent genelinde kafeterya, kahvehane ve restoranları mercek altına aldı. Gece geç saatlere kadar süren denetimlerde işletmelerin sigara yasağına uyup uymadığı kontrol edildi.
İHLAL TESPİT EDİLEN İŞLETMELERE TUTANAK
Kent genelinde 5 ayrı denetim ekibi sahada görev yaparken, sigara yasağına uymayan işletmelere yönelik tutanak tutuldu. Yetkililer, denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini vurguladı.
KAYNAK: İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TOKİ, Malatya’daki 2.5 Milyonluk İşyeri Satışlarıyla Yatırımcıyı Bekliyor!
- Sağlık Bakanlığı 37 Bin Personel Alımı Yapacak: Başvuru Süreci Başlıyor!
- Sami Er: "Malatya’yı Yeni Sanayi Vizyonuyla Büyüteceğiz"
- Malatya’da 2 Mayıs’ta Elektrik Kesintisi: Onlarca Mahalle Etkilenecek
- Binlerce Kişi 1 Mayıs İçin Emeksiz Meydanı’na Yürüdü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.