Ramazan’da Malatya’da Zam Yok: Pide 10 TL!

Ramazan ayında birçok ilde pide fiyatları artarken, Malatya’da normal pidelere zam yapılmayacak. 200 gram pide ekmeği 10 TL’den satılmaya devam edecek. Fırıncılar Odası Başkanı, bayram sonrasında ise zam yapılacağını açıkladı.
Türkiye’nin birçok ilinde Ramazan ayına özel çıkarılan pidelere zam yapılırken, Malatya’da normal pidelere zam yapılmayacak. Malatya Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, yaptığı açıklamada, Ramazan’a özel pidelerin çıkmadığını belirtti.

NORMAL PİDE 10 TL'DEN SATILMAYA DEVAM EDECEK
Malatya’da Ramazan ayında sadece yağlı pidelerin yapıldığını ifade eden Büyükelçi, bu pidelere de herhangi bir zam yapılmadığını söyledi. Normal 200 gram pide ekmeğinin 10 TL’den satışına devam edileceğini belirten Büyükelçi, bayram sonrasında ise pide fiyatlarına zam yapılacağına dikkat çekti.

“RAMAZAN’DA ZAM YOK, HAYIRLI RAMAZANLAR”
Tüm Malatyalılara hayırlı Ramazanlar dileyen Büyükelçi, Ramazan ayı boyunca pide fiyatlarında herhangi bir artış olmayacağını vurguladı. Bayram sonrası yapılacak olan zam ise fırıncılar tarafından değerlendirilip belirlenecek.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.