dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9093.72
  • BTC
    70160.99$

Ravcı'dan geç kaldık itirafı


Ravcı'dan geç kaldık itirafı
Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, transferde geç kaldık itirafında bulundu. En kısa sürede transferi tamamlayıp yeni oyuncuların takıma katılacağını belirten Ravcı, böylece Süper Lig'e hazır hale geleceklerini söyledi.
Narin

HABER MERKEZİ/MALATYA

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Transferde geç kaldık onun farkındayız ama en kısa sürede transferi tamamlayıp yeni oyuncularımız aramıza katılırlarsa Süper Lig'e hazır hale geliriz" dedi.belirten Ravcı, "Transferde en son geldiğimiz aşama Aly Cissokho transferiyle ilgili kendisi bugün İstanbul'a geldi. Yapmayı planladığımız diğer oyuncu transferleriyle ilgili de hala görüşmelerimiz sürüyor. Orta saha, stoper ve santrafor mevkiinde eksiklerimiz sürüyor. Bu bölgelerle ilgili düşündüğümüz ve ilgilendiğimiz oyuncular var. Belki transferde geç kaldık, onun farkındayız ama en kısa sürede transferi tamamlayıp, yeni oyuncularımız aramıza katılırlarsa Süper Lig'e hazır hale geliriz. İlk ve ikinci kamp dönemi oyuncuların için hem fiziksel hem de mental açıdan çok iyi geçti inanılmaz katkısı oldu. Yeni aramıza katılan oyuncularda çok çabuk takıma adapte oldular. Çok şükür her hangi ciddi bir sorun yaşamadık. En büyük şansımız büyük bir sakatlık gibi talihsiz bir durumun yaşanmaması oldu" diye konuştu.

SÜPER LİG'E HAZIRLIKSIZ YAKALANDIK

Bazı konularda Süper Lig'e hazırlıksız yakalandıklarını belirten Ravcı, "Çok fazla konuda eksiğimiz olduğunu biliyoruz. Belki o konularda Süper Lig'e hazırlıksız bir şekilde yakalandık. Doğruyu söylemek gerekirse keşke tesis, altyapı ve stat gibi konular daha önceden hazır hale getirilse şimdi bu tür konuları konuşmamış olsaydık. Ama kervan yolda dizilir misali yavaş yavaş bu eksiklerimizi gidereceğiz" ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR 40 GÜNE BİTER
Ravcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Otelde kalacak olmamız zorunluluktan doğan bir hadisedir. Şu an antrenman sahalarının bitişiğindeki tesis içerisinde iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Yanılmıyorsam bu çalışmaların 40 güne kadar tamamlanıp biteceği söylendi. Bu süre zarfında takımımız Malatya'da bir otelde konaklayacak ve bir nevi kamp dönemi gibi olacak. Ama sonuç itibariyle takım antrenmanlara rutin programlı şekilde devam edecek. Antrenman sahalarımızı kullanabileceğiz hatta gerekirse gece antrenmanları için İnönü Stadı'nı da kullanacağız. Şu anda bu konularda yoğun bir çalışma var. En kısa zamanda tüm eksikleri tamamlayacağımızı düşünüyorum."

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!