Rektör Kızılay elleriyle giydirdi

İnönü Üniversitesi'nde yeni akademisyenler için cübbe töreni düzenlendi. Profesörlüğe ve doçentliğe yükselen akademisyenlere cübbeleri Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından bizzat giydirildi.
HABER MERKEZİ /MALATYA
İnönü Üniversitesi'nde profesörlüğe ve doçentliğe yükselen akademisyenlere, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi. Ziraat Fakültesi toplantı salonunda düzenlenen törene, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Aldulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. Nusret Akpolat, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, senato üyeleri ve unvanda yükselen akademisyenler katıldı.
YENİ ÜNVAN VE KADROLARINI ALDILAR
Akademisyenler, Doç. Dr. Ali Özer, Doç. Dr. Adıgüzel Mehmnet Yüceer, Doç. Dr. Süleyman Köytepe Profesör, Yrd. Doç. Dr. Firuzan Aslan ve Yrd. Doç. Dr. Abdullah Fatih Özcan ise doçentlik unvanına yükseldi. Unvanda yükselen akademisyenleri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Kızılay, "Yeni unvanları ve kadrolarını alan siz kıymetli hocalarımızı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

CÜBBELERİ REKTÖR KIZILAY GİYDİRDİ
Daha sonra profesör ve doçentlik unvanı alan akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- YKS’de İlk 2 Bine Giren 31 Öğrenciye Yeşilyurt Belediyesi’nden Ödül
- Türkiye’nin İhracatında Hedefe 1,7 Milyar Dolar Kaldı
- Malatya TSO Türkiye’de Bir İlke İmza Attı: İlk Oda Oldu
- Malatya Ticaret Borsası’nda Seçim Yarışı Başladı: Ramazan Özcan Yeniden Aday
- Malatya Havalimanı Ağustos Ayında Yolcu Sayısıyla Rekora Koştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.