Resmi Gazete’de yayımlandı... Pasaport dahil harçlara zam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre harçlara yapılan yüzde 50 oranındaki artışla birlikte aralarında pasaport, sürücü belgesi gibi bir çok harçların da olduğu yeni tarifeler açıklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre harçlara yapılan yüzde 50 oranındaki artışla birlikte aralarında pasaport, sürücü belgesi gibi bir çok harçların da olduğu yeni tarifeler açıklandı.
ZAM GELDİ
Pasaport harçlarına zam yapıldı. Buna göre 6 aya kadar pasaport için harç tutarı bin 34 lira 50 kuruş oldu.
1 yıllık pasaport harcı 1.512, 2 yıllık pasaport harcı 2 bin 469, 3 yıllık pasaport harcı ise 3 bin 507 liraya yükseldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre harçlara yapılan yüzde 50 oranındaki artışla belirlenen yeni tarifeler açıklanarak yürürlüğe girdi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı)’nca hazırlanan Harçlar Kanunu Genel Tebliği'nin detaylarına ulaşmak için tıklayabilirsiniz.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Bugün Vefat Edenler (13 Ağustos 2025) – İsimler, Yaşlar, Taziye Adresleri
- Malatya’da Perşembe Hava Durumu: Zirve 37°, Serinlik Akşamla Geliyor
- Malatya’da 14 Ağustos Elektrik Kesintisi: Battalgazi’den Arguvan’a onlarca mahallede enerji yok
- Malatya Namaz Vakitleri 14 Ağustos 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- Vatandaşların Uyarısı Dikkate Alınmadı: Elektrik Hattı Alev Aldı, Mahalle Ayakta!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.