Rüzgar Alevleri Büyüttü: Ekipler Zamana Karşı Yarıştı!

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bahçelik alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor.
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen yangın, bölge halkına korku dolu anlar yaşattı.
RÜZGAR ALEVLERİ BÜYÜTTÜ
Olay, saat 16.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Atabey İskelesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bahçelik bir alanda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı.
EKİPLER ANINDA MÜDAHALE ETTİ
Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler hızla olay yerine sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabasıyla yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Olay yerinde soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.
CAN KAYBI YAŞANMADI
Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı belirtilirken, bazı ağaçlık alanların ve yeşil örtünün zarar gördüğü öğrenildi.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.