dore okulları
Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66834.917$

Sadıkoğlu: Yaralarımızı hep birlikte saracağız


Sadıkoğlu: Yaralarımızı hep birlikte saracağız
Türkiye genelinden deprem bölgelerine yardımlar devam ediyor. TOBB'nun yardım tırları bölgeye ulaşmaya başladı. Söz konusu tırlarda ısıtıcı, kuru gıda, kışlık giysi, çocuk bezi gibi malzemeler bulunuyor.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Elazığ ve Malatya'ya AFAD koordinasyonunda yardım götürmek için yola çıkan tırlar yerlerine ulaşıyor. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu konuyla ilgili açıklama yaparak; "Sabahın ilk ışıklarından itibaren Malatya'mız için seferber olan desteklerini esirgemeyen yaralarımızı sarmaya çalışan başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine, koordinasyonu sağlayan TOBB başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu'na tüm oda ve borsa başkanlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

12_77

"TESLİMATLARI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Sadıkoğlu açıklamasında: "Öncelikle Malatya ve Elâzığ'da depremden etkilenen üyelerimize, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Depremden zarar gören hemşerilerimizin yaralarının sarılması noktasında, Malatya ticaret ve sanayi odası olarak seferber olduk. Depremin gerçekleştiği andan itibaren Pütürge ve Doğanyol ilçelerimizdeki vatandaşlarımız ile irtibat halindeyiz. Hemşerilerimize yardım eli uzatmak için odamızda oluşturmuş olduğumuz koordinasyon merkezi çalışmalarını devam ettiriyor. Depremden etkilenen bölgelerimize yaklaşık 40 tır dolusu belirlemiş olduğumuz ihtiyaçlar doğrultusunda başta  İstanbul, Ankara oda ve borsaları olmak üzere diğer oda ve borsalarımızdan gıdadan, battaniyesine, giyeceğinden ısıtıcısına kadar odalarımızdan ve borsalarımızdan yardım tırları gelmeye başladı. Malatya valiliği AFAD koordinasyon merkezine teslimatlarını gerçekleştiriyoruz. Sabahın ilk ışıklarından itibaren Malatya'mız için seferber olan desteklerini esirgemeyen yaralarımızı sarmaya çalışan başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine, koordinasyonu sağlayan TOBB başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu'na tüm oda ve borsa başkanlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemize has bu birlik ve beraberliğimizi yüce rabbim muvaffak eylesin. Yaralarımızı hep birlikte saracağız." ifadelerini kullandı. 

15_26

14_41

13_66

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!