Sağlıkta Yeni Görevlendirme: Gönültaş Başhekim Oldu

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Gönültaş, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine atandı. Görevi devralan Gönültaş, bölge sağlığı için hizmete hazır olduklarını ifade etti.
Malatya’da sağlık camiasında önemli bir görev değişimi gerçekleşti. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Doç. Dr. Fatih Gönültaş, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni başhekimi olarak atandı.
GÖNÜLTAŞ GÖREVİ DEVRALDI
Sağlık Bakanlığı onayıyla gerçekleştirilen atamayla birlikte Doç. Dr. Fatih Gönültaş, mevcut başhekimden görevi devralarak yeni görevine başladı. Gönültaş’ın, hem akademik hem de idari tecrübesiyle hastanenin sağlık hizmeti kalitesine katkı sağlaması bekleniyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.