Saldırı olayına 3 tutuklama

HABER MERKEZİ-MALATYA
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'ne yapılan silahlı saldırı olayı ile ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
YENİ MALATYASPOR KULÜBÜNE SALDIRI OLAYINDA 3 KİŞİ TUTUKLANDI
16 Aralık günü Antalyaspor maçı öncesi takımında kapma girdiği E. Yeni Malatyaspor Kulübü Tesisleri'ne gece yarısı silahla saldırı düzenlenmesinin ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
SALDIRIDA KİMSE YARALANMADI
Kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan titiz ve kapsamlı araştırmalarda, elde edilen bilgi, bulgu ve delillerin de değerlendirilmesi sonucunda olayı gerçekleştiren ve olayla ilgili bağlantısı bulunan 5 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheliler sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.

SALDIRI BÜTÜN YÖNLERİYLE AYDINLATILDI
Şüphelilerden 2'isi Cumhuriyet Savcılığı'nın sorgusunun ardından serbest bırakılırken 3 şüpheli ise çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. Emniyetten yapılan açıklamada, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'ne yönelik olarak gerçekleştirilen silahla saldırı olayının faillerinin kısa süre içerisinde yakalanarak, adli mercilere intikal ettirildiği ve saldırı olayının bütün yönleriyle aydınlatıldığı ifade edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Şifa Mahallesi’nde Feci Kaza: Dengesini Kaybeden Kadın İnşaat Çukuruna Düştü
- Emekli Akademisyen Yarım Asır Sonra Köklerinin Peşine Düştü
- Malatya’da On Dakikalık Fırtına Mobilya Fabrikasını Yerle Bir Etti
- Kocaözü’nde Sel Yaraları Sarılmayı Bekliyor: 390 Ton Kayısı Ve Üç Ev İçin Destek Talebi
- Malatya Büyükşehir Meclisi’nden Servis Ücretlerine Yüzde 30 Zam
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.