SALİH TUNA'DAN MALATYA KÜRECIK ÜSSÜ GERİLİMİ AÇIKLAMASI!..

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEKİ İSTİFA TARTIŞMALARINI!..
Yeniden Refah Partisi'nde yaşanan istifa ve tartışmalar, Filistin'deki Gazze meselesiyle birlikte gündemi sarsmaya devam ediyor. Partinin lideri Fatih Erbakan'ın, Malatya Kürecik Üssü'nü bahane ederek istifaya ilişkin yaptığı açıklamalar, siyasi beklentiler ve rant iddialarıyla ilişkilendiriliyor.
SIK SORULAN SORULAR
Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Genel Sekreter ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'nun ardından ortaya çıkan gerilim, Malatya Kürecik Üssü'nün stratejik önemi etrafında yoğunlaşıyor. Ancak Salih Tuna'nın ifadesine göre, Fatih Erbakan'ın Gazze konusunu bahane ederek Malatya Kürecik Üssü'nü gündeme getirmesi, asıl hedefinin siyasi beklenti ve rant olduğunu düşündürüyor.
Yeniden Refah Partisi'nin içindeki kırılma noktaları ve siyasi hesaplaşmaların, Malatya Kürecik Üssü'nün stratejik önemiyle nasıl birleştirildiği ve nasıl bir etkileşime girdiği merak konusu olmaya devam ediyor.
HABER MERKEZİ / MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.