dore okulları
Malatya
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2469.7
  • BIST
    10319.96
  • BTC
    65642.18$

Sallandık!


Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 10:02'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Narin

HABER MERKEZİ-ELAZIĞ

Elazığ- Malatya il sınırında yakınında, Elazığ topraklarında meydana gelen deprem Malatya il merkezi ve ilçelerinde de şiddetli olarak hissedildi. Elazığ'da saat 10.02'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 10:02'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. DepreminMalatya, Elazığ, Diyarbakır gibi çevre illerden de hissedildiği öğrenildi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu.

7_90

ELAZIĞ'DAKİ DEPREMDEN DOLAYI DOĞANYOL'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ 

Elazığ'daki deprem, merkez üssü Sivrice ilçesinin yakınında bulunan Malatya'nın Doğanyol ilçesinde de hissedildi. İlçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi.Alınan bilgiye göre, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 4.9 büyüklüğündeki deprem, Malatya'nın Doğanyol ilçesinde de hissedildi. Depremin şiddetli bir şekilde hissedildiği Doğanyol'da ilk tespitlere göre bazı evlerde çatlaklar oluştu, bazı kerpiç evlerden de topraklar döküldü. İlçede panik yaşanması nedeniyle okullar bugün tedbir amaçlı olarak tatil edilip öğrenciler evlerine gönderildi.

 1_910

PÜTÜRGE'DE DEPREM PANİĞİ

Elazığ'da meydana gelen deprem Malatya'nın Pütürge ilçesinde de şiddetle hissedilirken, deprem sonrasında bir okuldaki panik güvenlik kameralarına yansıdı.Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 4.9 büyüklüğündeki deprem, Malatya'nın Pütürge ilçesinde de hissedildi. Pütürge'de bir okulda yaşanan deprem paniği güvenlik kameralarına yansıdı. Öğrenciler panikle dışarı çıkarken, bir süre sonra depremin şokunu atlatan öğrenciler yeniden sınıflara girdi.

DEPREM SONRASI İKİ İLÇEYE EKİP GÖNDERİLDİ 

 Elazığ'da meydana gelen ve komşu şehir Malatya'da da şiddetle hissedilen deprem sonrasında, iki ilçeye teknik ekiplerin gönderildiği bildirildi. Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremle ilgili Malatya Valiliği basın açıklaması yaptı.
Malatya Valiliği basın açıklamasında, “Elazığ ili Sivrice ilçesinde 27 Aralık 2019 Cuma günü saat 10.02'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremde İlimiz Merkez ve ilçelerinde herhangi bir can kaybı ve yaralanma vuku bulmamış olup İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü görevlileri tarafından oluşturulan teknik ekipler tarafından, bölgeye yakın olan Doğanyol ve Pütürge ilçelerine bağlı mahallelerde hasar tespiti ve araştırmalar devam etmektedir” denildi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!