Sami Er Koltuğu Geleceğe Devretti

Malatya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, temsili makam devriyle kutlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, başkanlık koltuğunu TOBB Malatya Hafız İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hafız Muhammed Çoloğlu’na devretti. Küçük Başkan, çocuklar için spor alanı talimatı verdi, deprem sonrası çalışmalara teşekkür etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Malatya’da geleneksel hale gelen "temsili makam devri" bu yıl da anlamlı bir şekilde gerçekleşti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, başkanlık koltuğunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Hafız İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Hafız Muhammed Çoloğlu'na devretti.
DUYGU YÜKLÜ MESAJLAR VERİLDİ
Devir teslim törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Avşar, Okul Müdürü Feyzullah Acar, Öğretmen Muhammed Ali Karagöz ve öğrencinin ailesi katıldı. Başkan Sami Er, “Bu koltuk sadece bir makam değil, aynı zamanda sevgi, sorumluluk ve hizmetle taşınması gereken bir görevdir,” diyerek küçük başkana başarılar diledi.

KÜÇÜK BAŞKANDAN BÜYÜK VİZYON
Başkanlık görevini devralan Hafız Muhammed Çoloğlu ise, 6 Şubat depreminin ardından yapılan hizmetler için Başkan Er’e teşekkür ederek, “Çocuklar için spor ve sosyal alanlara öncelik vermeliyiz,” dedi. Atatürk’e ve şehitlere minnettarlığını dile getiren Çoloğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı’na spor sahalarının hızlandırılması talimatını verdi.

23 NİSAN COŞKUSU KUTLAMALARLA SÜRDÜ
Törenin sonunda Başkan Er, küçük başkana çeşitli hediyeler takdim ederken, Çoloğlu da Başkan Er’e çiçek sundu. Devir teslimin ardından ikili, Merkez Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarına birlikte katıldı.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri İçin Dijital Dönüşüm ve Yapay Zekâ Merkezi Kuruyor
- Milli Eğitim Bakanlığı Belirli Okullarda Ders Sürelerini 30 Dakikaya İndirme Kararı Aldı
- Malatya Darende’de Kontrolden Çıkan Araç Yol Kenarındaki 4 Arabaya Çarptı
- Malatya’da Korkutan Kaza Sonrası Sürücünün Hayati Tehlikesi Devam Ediyor
- İnönü Caddesi’nden Fuzuli Caddesi’ne Girişte Trafik Düzenlemesi Yapılacak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.