Sami Er'in projelerinde neler var? Gözler 9 Mart'ta...

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, mimar ve mühendisler ile bir araya geldi. Çeşitli meslek kuruluşlarının temsilcileri ile gerçekleşen toplantıda Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, şehrin geleceğinin inşası üzerine istişarelerde bulundu. Şehrin geleceğinin planlanması adına üstlerine büyük görevler düştüğünü belirten Er, bu yönde hazırladıkları tüm projeleri ise 9 Mart’ta Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri proje lansman töreni ile Malatyalılara duyuracaklarını ifade etti.
Battalgazi’de bulunan Çınar Park’ta gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, şeffaf belediyeciliği önemsediklerini ifade ederek geçmişteki tüm görevlerinde de buna önem verdiklerini söyledi. Göreve geldiklerinde her zaman söylediği ‘Malatya’yı Malatyalılar ile birlikte yöneteceğiz’ sözünü her fırsatta dile getirdiğini ifade eden Er, şehirdeki tüm paydaşlar ile birlikte katılımcı bir belediye olacaklarını söyledi.

ER, PROJELERİNİ DUYURACAK
Yine halkın görevi kendilerine tevdi etmeleri ile birlikte görev süreleri boyunca belli periyotlarla halkın karşısına çıkıp neler yapıp yapmadıklarını da açıklayacaklarını belirten Sami Er, Malatya’nın geleceğini inşa ederken şehirdeki mimar, mühendis gibi mesleki sivil toplum kuruluşları ile her zaman istişare halinde olacaklarının altını çizdi.
Şehrin geleceğinin planlanması adına üstlerine büyük görevler düştüğünü belirten Er, bu yönde hazırladıkları tüm projeleri ise 9 Mart’ta Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri proje lansman töreni ile Malatyalılara duyuracaklarını ifade etti.
"HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM"
Göreve geldikleri andan itibaren herkesin başkanı olacağının sözünü veren Sami Er, “Ben AK Parti’nin Cumhur İttifakının adayıyım ama belediye başkanı olduğumda herkesin başkanı olacağım. Beni geçmişte bilen bilir. Örneğin o dönem muhalefet partisinde olan il genel meclis üyeleri vardı. Şimdi karşılaştığımızda bana ‘Seni tanıyoruz, sen Malatya için bir fırsatsın. Başka partilere gönül vermiş arkadaşlarımız bunu söylüyor. ‘Sen adil bir insansın geçmişte işlerini gördük, bu memlekete faydalı olacaksın, biz senin yanındayız” diyorlar. Ben de bunu özellikle belirtmek istiyorum herkesin başkan adayıyım ben” ifadelerine yer verdi.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.