dore okulları
Malatya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2409.6
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63510.94$

Sandığa evet mührü vuralım!


Sandığa evet mührü vuralım!
Almanya'nın, Hollanda'nın, İsviçre'nin çirkin tavrını hatırlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, '16 Nisan'da sandığa gideceğiz ve 'evet' diyeceğiz' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

AK Parti Malatya teşkilatıyla birlikte Doğanyol'u ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı sistemi için 16 Nisan'da destek istedi.Almanya'nın, Hollanda'nın, İsviçre'nin tavrına karşı dik durmak gerektiğini belirten Çalık, "16 Nisan'da sandığa gideceğiz ve 'evet' diyeceğiz" dedi.

ENGELLEMELERLE KARŞILAŞTIK
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Doğanyol ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti olarak 15 yıl boyunca parti kapatmaları, darbe girişimleri gibi birçok engellemelerle karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Çalık, "Biz bu engellemelere karşı sürekli milletimize başvurduk ve milletimizin gücüne sığındık. 15 yıl boyunca kesintisiz iktidar olduk ama maalesef bunu kesmek isteyen çok ciddi bir zihniyet vardı. Bu sadece son 15 yıl için değildi. 94 yıllık parlamenter sistemde bugüne kadar birçok darbe girişimiyle karşılaştık" diye konuştu.

DOĞANYOL 15 TEMMUZ'DAN DA DİK DURDU
15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin Türkiye'nin dönüm noktası olduğunu dile getiren Çalık, "Doğanyollu yiğit kardeşlerim 15 Temmuz'da demokrasi nöbetinde dimdik durdular. Bu darbe girişimlerine karşı hep birlikte Doğanyollu hemşerilerimle birlikte 16 Nisan'da beraberce sandığa gideceğiz. Terör örgütlerinin bize, ülkemize yapmak istediklerine engel olmak için bunu yapacağız. Avrupa'nın, Almanya'nın, Hollanda'nın, İsviçre'nin tavrına karşı dik durmak için 16 Nisan'da sandığa gideceğiz ve 'evet' diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

O PANKARTI UNUTMAYIN
İsviçre'deki skandal pankartı hatırlatan Çalık, "Sandığa giderken bu fotoğrafı unutmayın. Bir pankart yapıyorlar, Cumhurbaşkanımızın şakağına silah dayanmış bir fotoğraf. Biz, vatan hainlerine bu memleketi asla bırakmadık, bırakmayacağız. İsviçre, o asılan fotoğrafın hesabını mutlaka verecek. Vatan hainleri Türkiye'de ve Almanya'da kol geziyor, buna asla izin vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımıza o fotoğrafı layık görenler, o silahı şakağına dayalı fotoğrafları yapanlara da hesabını soracağız. İşte o hesap günü 16 Nisan olacak" dedi.

GÜZEL DESTEK GÖRECEĞİZ
Ziyarette söz alan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, "16 Nisan'da bir halk oylaması yapılacak. Doğanyol bu davanın bir neferi olarak her daim Cumhurbaşkanımızın arkasında durarak, bizim göğsümüzü kabartmıştır. Bu defa da Allah nasip ederse yine büyük destekleriyle beraber büyük bir oy oranıyla hem Malatya'mız hem de Doğanyol için güzel bir desteği göreceğimizden şüphemiz yok" şeklinde konuştu.

TÜM ÖRGÜTLER BİRLEŞTİ
16 Nisan'da milli iradenin bir kez daha sandığa yansıyacağını dile getiren Kahtalı, "Bugün 'hayır' cephesine baktığımızda FETÖ'yü, DHKP-C'yi, PKK'yı, Almanya'yı, Hollanda'yı, İsviçre'yi görüyoruz. Ama biz, nasıl 15 Temmuz'da birlik ve beraberliğimizi sağlamış, vatanımıza ve topraklarımıza sahip çıkmışsak, 16 Nisan'da da yine milli irade kendi özgür iradesini ortaya koyarak, ülkesine sahip çıkacak. Milli irade bir daha bu ülkede çift başlılığa müsaade etmeyecek. Bu ülkede bir daha hükumet krizleri yaşanmayacak" diye konuştu.

DARBECİLERİN ÜSTÜNÜ ÇİZECEĞİZ
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Doğanyol'un her daim AK Partinin yanında durduğunu ve Cumhurbaşkanı'na sahip çıktığını aktararak, "16 Nisan'da darbecilerin üzerine kalın bir çizgi çekeceğiz. Darbecilerin ve ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyenlerin oyunlarını bozacağız. Doğanyol'dan da güçlü bir 'evet' bekliyoruz. 17 Nisan'da Doğanyol ve Pütürge'nin büyük bir 'evet' vereceğinden hiçbir şüphemiz yok" şeklinde konuştu.








elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!