dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    64012.307$

Sapkınlığı meşrulaştırma!


Sapkınlığı meşrulaştırma!
Narin

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın cuma hutbesinde sarfettiği sözleri bahane ederek İslam'a hakaret eden Ankara Barosu'na tepkiler dinmiyor. Baronun ahlaksızlık ve sapkınlığı meşrulaştırdığına dikkat çeken vatandaşlar, https://bizturkiyeyiz.org/ üzerinden başlatılan kampanyaya imza verdi. Kampanyaya şu ana kadar imza atanların sayısı 20 bini aştı.

HABER MERKEZİ-MALATYA TİME
Ankara Barosu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Ramazan ayının ilk cuma hutbesinde eşcinsellikle ilgili sözlerini bahane ederek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. İslami tüm öğretileri hiçe sayan Baro, yaptığı basın açıklamasında, "Şaşkınlığımız sesi çağlar öncesinden gelen bu şahsın, bir devlet kurumunun başında oturup söylemini kutsal sayılan değerler üzerine inşa ederek halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmesindeki kan kokan cürreti sebebiyledir" ifadeleriyle büyük tepki çekti. İslam'ın eşcinsellik kavramını kesin olarak haram kılmasına karşın, bu öğretileri hiçe sayan Baro, bu ifadelerle Prof. Erbaş üzerinden doğrudan İslam'ı hedef almış oldu.

İMZALAR 20 BİNİ AŞTI
Yaşananlara toplumun pek çok kesiminden tepkiler yükseldi. İnancımıza ve değerlerimize saldıranları kınıyoruz" diyen onbinlerce vatandaş, https://bizturkiyeyiz.org/ üzerinden başlatılan kampanyaya destek verdi. Şu an 20 bini aşkın kişinin imzaladığı kampanyada, Ankara Barosu'nun sapkınlığı meşru göstermeye çalıştığına dikkat çekildi.


İNSANIN DOĞASINA MEYDAN OKUDULAR
İşte o açıklama: "İnancımıza ve Değerlerimize Saldıranları Kınıyoruz.
Üzüntümüz; Sodom ve Gomore'nin avukatlığına soyunan bu hukuk mahfilinin basın açıklamasında doğadaki yasalara ve insanın doğasına meydan okuyan sapkınlığı meşru gösterme gayretkeşliğini görmemizden kaynaklanmaktadır. Hayal kırıklığımız ise, aynı hukuk mahfilinin eski çağlardan günümüze kadar yeryüzündeki ahlaki sistemlerin ve semavi dinlerin tümünde lanetlenen bir sapkınlığı savunma adına, milli ve manevi değerlerimize hakaret etme hakkını kendisinde görme hususundaki aymazlığından dolayıdır. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın tamamen emri bi'l ma'ruf ve nehyi ani'l münker bağlamındaki haklı ve yerinde ifadelerini "halkı kin ve nefrete tahrik" ediyor gerekçesiyle eleştiren ve kaleme aldığı basın açıklaması ile kutsal değerlerimize karşı beslenen kin ve düşmanlığın belgesini ortaya koyan Ankara Barosu'nu şiddetle kınadığımızı yüce milletimize hürmetle arz ederiz"

1. Birlik Vakfı
2. Memur-sen
3. Eğitimbir-sen
4. MTTB
5. Ensar vakfı
6. İlim yayma cemiyeti
7. İHH
8. MTGBD
9.Hayat vakfı
10. Niyazi-i Mısri K. Vakfı
11.Meşale Derneği
12. Diyanet-sen
13. Din görevlileri derneğş
14. Önder
15. Yedihilal
16. Tugva
17. Timav
18. Malatya kent konseyi
19. Milli ve dini hizmetler vakfı
20. Bilsam
21. Misa
22. Malatya İlim ve irfan vakfı
23. Beşir Derneği
24. Malatya ilim ve araştırma derneği
25. Tüketici hakları derneği
26. Battalgazi muhtarlar derneği
27. Ati spor derneği
28. Üçbağlar eğitim derneği

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!