Malatya
26 Temmuz, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.55
  • EURO
    47.68
  • ALTIN
    4354.1
  • BIST
    10.643
  • BTC
    116765.39$

Şarjları Doldurun! Malatya'da Uzun Süreli Elektrik Kesintisi!

Şarjları Doldurun! Malatya'da Uzun Süreli Elektrik Kesintisi!
Malatya'da 19 Mart günü sabah saat 09:00 ile akşam 17:00 arasında birçok mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. Planlı bakım çalışmaları nedeniyle vatandaşlar önlem almalı. İşte elektriksiz kalacak mahalleler!

Malatya'da 19 Mart Çarşamba günü geniş çaplı elektrik kesintisi uygulanacak. Yeşilyurt, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerindeki birçok mahallede sabah saat 09:00’dan akşam 17:00’ye kadar elektrik olmayacak.

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK MAHALLELER

Yetkililerden alınan bilgiye göre, bakım ve işletme çalışmaları nedeniyle şu mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak:

Yeşilyurt: Hatunsuyu, Alişar, Dilek, Yaka, Mahmutlu, Kemerköprü, Fatih, Kendirli, Samanköy, Kaynarca
Kuluncak: Çörmü, Alvar, Bicir, Sofular, Başören
Yazıhan: Ortapınar, Sinanlı
Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için önceden tedbir alması gerekiyor. Özellikle elektronik cihazların şarj edilmesi ve kesintiden etkilenmemek için alternatif ışık kaynaklarının hazır bulundurulması tavsiye ediliyor.

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ

Elektrik dağıtım şirketi yetkilileri, kesintinin planlı bakım çalışmaları kapsamında gerçekleştirildiğini belirterek, “Şebekede daha güvenli ve kaliteli enerji sağlamak için çalışmalar yapılmaktadır. Çalışmaların belirtilen saatler içinde tamamlanması planlanmaktadır” açıklamasını yaptı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!