Şavata'dan Spor Yorumu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni MalatyasporÂ'un divan kurulu ikinci başkanı Naci Şavata, Yeni Malatyaspor yönetimi tarafından başlatılan bayrak asma kampanyasının güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un divan kurulu ikinci başkanı Naci Şavata, Yeni Malatyaspor yönetimi tarafından başlatılan bayrak asma kampanyasının güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
Şavata, bayrak asma kampanyasının takıma hem maddi hem de manevi katkı sağlayacağını ifade ederek, “Yeni Malatyaspor yönetimi, birlik ve beraberlik adına önemli çalışmalar yaptı. Bu anlamda şehir merkezinde başlatılan bayrak asma kampanyası da bu birlik ve beraberliğin pekişmesine büyük katkı sağlayacaktır. Gönül arzu ediyor ki, şehir merkezi bir uçtan diğer uca kadar donatılsın ve takıma önemli bir katkı sağlansın. Ben vatandaşlarımızın bu kampanyaya ciddi anlamda destek vereceğine inanıyorum” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yarın Malatya'da Okullar Açık Mı? MEB Eğitim Çalışma Takvimini Duyurdu
- Tekke Camisi Esnafının Yıllardır Süren Hasar Düğümü Mühürle Son Buldu
- Malatya'da Oğlu Tarafından Bıçaklanan Mithat Ekici Hastanede Hayatını Kaybetti
- Kontrolden Çıkan Minibüs Ağaca Çarptı: Kazada İki Kişi Yaralandı
- Vali Yavuz: Modern Bir İmar ve Şehircilik Anlayışı Ortaya Koyduk
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.