Seçimden sonraki gün 15 Mayıs'ta okullar tatil mi? Bakan Özer ne dedi?

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulunarak, seçimlerin ertesi günü okulların bir gün tatil edileceğini söyledi.
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulunarak, seçimlerin ertesi günü okulların bir gün tatil edileceğini söyledi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, seçim dolayısıyla 15 Mayıs tarihinde okulların eğitim öğretime devam edip etmeyeceğine ilişkin Kanal 24'te katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.
Bakan Özer, "Okulları sağlıklı bir şekilde bir sonraki güne hazırlamak için seçimin ertesi günü bir gün eğitime ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız" ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ-ANKARA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.