Seçmen listeleri askıya çıktı

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle seçmen listeleri, güncellenmek üzere 20 Mart Pazartesi itibariyle ilçe seçim kurullarınca askıya çıktı.
Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle seçmen listeleri, güncellenmek üzere 20 Mart Pazartesi itibariyle ilçe seçim kurullarınca askıya çıktı.
2 NİSAN'DA ASKIDAN İNDİRİLECEK
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin takvimine göre, muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri, güncellenmek üzere bugün (20 Mart Pazartesi) saat 08.00 itibarıyla İlçe Seçim Kurulları'nca askıya çıkarılarak, itiraz süreci başladı.
Muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri 2 Nisan'da askıdan indirilecek.
YSK'nin internet sitesi https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/ adresinden de bina esasına göre düzenlenen seçmen kayıtlarının sorgulanmasına da başlanacak.
HABER MERKEZİ-ANKARA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.