Malatya
06 Ağustos, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    40.69
  • EURO
    47.17
  • ALTIN
    4414.6
  • BIST
    10.85
  • BTC
    114134.86$

Şehir Planlamasında Ortak Akıl: Malatya’nın Geleceği Mimarlarla Şekilleniyor

Şehir Planlamasında Ortak Akıl: Malatya’nın Geleceği Mimarlarla Şekilleniyor
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel ve yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, depremin ardından Malatya’nın yeniden ayağa kalkma sürecini, şehir planlamasını ve bilimsel temelli kentsel dönüşüm stratejilerini masaya yatırdı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel ve yönetimiyle kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşmede, deprem sonrası şehirleşme süreci, yapı güvenliği ve geleceğe yönelik planlamalar ele alındı.

BİLİMLE ŞEKİLLENEN GELECEK

Toplantıda söz alan Başkan Sami Er, “Bilimden, teknikten ve istişareden asla vazgeçmeden; Malatya’mızı daha dirençli, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

ORTAK AKIL VURGUSU

Malatya'nın geleceğini şekillendirecek adımların ortak akılla atılacağına dikkat çeken Başkan Er, kent dinamikleriyle iş birliği içinde yürütülen bu sürecin, hem halkın güvenliğini hem de şehrin estetiğini gözettiğini belirtti.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!