dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.91
  • ALTIN
    2428.0
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62380.12$

Şehit anneleri unutulmadı!


Şehit anneleri unutulmadı!
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ziyaret edilerek hediye verildi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi'nce gerçekleştirilen etkinlikle şehit annelerine Türk Bayrağı, havlu ve karanfil çiçeği ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın mektubu teslim edildi.

A_690

 

GÜRKAN, ANNELERE MEKTUP GÖNDERDİ

Mektubunda annelerin gününü kutladığını belirten Başkan Gürkan, “Milletçe ve insanlık olarak içinden geçtiğimiz bu zor zamanların bu küresel korona salgınının selametle sona erdirilebilmesi için çocuklarımızın ve insanımızın yine siz annelerin eşsiz şefkatine, imar ve ihya eden mübarek ellerinize olan muhtaçlığı açıkça ortadadır” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN GÜRKAN'A TEŞEKKÜR... 
Şehit anneleri, vefa göstererek kendilerini hatırlamalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti.

A_691

ÖTE YANDAN KAYMAKAM ŞAHİN ANNELERİ ZİYARET ETTİ 

Malatya'nın Arguvan İlçesi Kaymakamı Abdullah Şahin, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle uygulanan tedbirler kapsamında dışarı çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret edip, kadınların Anneler Günü'nü kutladı. Akören, Eymir ve Kızık Mahallerinde evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü yaşlıların evlerine giderek kapıda ziyaret edip onlara moral veren Kaymakam Şahin, 65 yaş üstü ve maddi durumları olmayan muhtaç ve hasta vatandaşların sıkıntıları olup olmadığını da soruyor. Kızık Mahallesi Muhtarı Serdar Aslantaş, Kaymakam Şahin'in ziyaretlerinden memnun olduklarını belirtip, “Korona virüs salgını öncesinde dahi hafta sonları tek başına gelip vatandaşları evinde ziyaret ediyordu. Şimdi ise 65 yaş ustu yaşlıları sosyal mesafe koralarına uyarak ziyaret edip sıkıntılarını yerinde tespit edip çözüm buluyor. Yaşlılarımıza moral oluyor “ dedi. Mahalle sakinlerinden Kadir Ede de, “İlçe kaymakamız Abdullah Şahin'in bu uygulamasından oldukça memnunuz. Kaymakam beyi çalışmalarından dolayı takdir ediyoruz. İlçe için büyük elinden geleni yapıyor. Aldığı tedbirlerden dolayı ilçemizden şu ana kadar korona virüs vakası çıkmadı” ifadelerini kullandı.

B_419

KIZILAYDAN ANNELER GÜNÜNE TATLI KUTLAMA

Malatya'da Türk Kızılayı tarafından Anneler Günü dolayısıyla, evlerinden çıkamayan annelere tatlı ikramında bulunuldu.
Türk Kızılayı Yeşilyurt Şubesi tarafından organize edilen etkinlikte, gönüllüler Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesini ziyaret etti. Kızılay gönüllüleri kapı kapı dolaşarak tatlı ikramında bulundu. Malatyalı sinema ve tiyatro oyuncusu Ömer Konakçı'nın da masal kahramanı Nasrettin Hoca kıyafeti ile katıldığı etkinlikte çocuklara da çeşitli hediyeler verildi. Yeşilyurt Şube Başkanı Dr. Dilek Korkmaz, pandemi nedeniyle daha önce uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında ailelere Ramazan pidesi dağıttıklarını anımsatarak, “Bugün de Anneler günü olması nedeniyle farklı bir etkinlik düzenleyelim dedik. Annelerimiz evlerde tatlı yapmasınlar diyerek bugün tatlıları bizden olsun dedik. Basın mensuplarımızın da gönüllü olarak katılımı ile ikramlarını gerçekleştirdik. Basının her zaman desteklerini yanımızda hissediyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

A_692

B_420

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!