Şehit Annesi Gülten Artuç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Malatya’da, 10 Ağustos 2005 tarihinde şehit olan Hakan Artuç’un Doğanşehir’de yaşayan annesi Gülten Artuç hayatını kaybetti. Artuç, ailesi, yakınları ve vatandaşların katıldığı cenaze töreninin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Malatya’da, 10 Ağustos 2005 tarihinde şehit olan Hakan Artuç’un Doğanşehir ilçesinde yaşayan annesi Gülten Artuç hayatını kaybetti. Gülten Artuç’un vefatı, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Gülten Artuç için düzenlenen cenaze törenine Malatya Vali Yardımcısı Osman Kurt, Doğanşehir Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur, şehit ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Cenaze töreninde aileyle bir araya gelen Vali Yardımcısı Kurt ile Kaymakam Sungur, Artuç ailesine başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştı.
DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Kılınan cenaze namazının ardından Gülten Artuç’un naaşı dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Şehit Annesi Gülten Artuç Son Yolculuğuna Uğurlandı
- Malatya Dört Gün Boyunca Uluslararası Cerrahi Bilimin Merkezi Olacak
- Kale'de Üreticinin Yüzü İkinci Hasatla Güldü
- Gürün-Darende Yolunda Çalışmalar Masada: Uraloğlu Karayolları Ekibiyle Buluştu
- Çiftçiler Tarlada Öğrenecek: Tarla Okulları Malatya’da Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.