Şehit Fevzi Mahallesi’ne Kentsel Dönüşüm Müjdesi: Yeni Konutlar Sahiplerini Buluyor!

Şehit Fevzi Mahallesi’nde kentsel dönüşümün yeni bir sayfası açılıyor. TOKİ’nin inşa ettiği ve ilk etabı sahiplerine teslim edilen konutların ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde, mahalledeki 178 boş daire daha yeni sahiplerini bulmak için kura çekilişine hazırlanıyor.
İKİNCİ ETAP İÇİN KURA HEYECANI:
Kentsel dönüşüm kapsamında boş kalan daireler için, mahalle sakinleri arasında heyecanlı bir bekleyiş sürüyor. Yapılacak kura çekilişiyle, 178 daire daha vatandaşlara teslim edilecek.
TEŞEKKÜR VE TAKDİR:
Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten ilçe başkanı, özellikle Başkan Basri Kahveci’nin yoğun çalışmalarını takdirle anıyor.
Şehit Fevzi Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaşanan bu gelişmeler, bölge halkına modern yaşam alanları sunma hedefini taşıyor. Kura çekilişinin öncesinde ve sonrasında vatandaşların beklentileri ve memnuniyet düzeyleri, dönüşümün başarısını gösteren önemli göstergeler olacak.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Azerbaycan'da Başörtülü Öğretmen ve Öğrencilere Yönelik Kararların İptal Edilmesi İstendi
- Malatya'da Binlerce İşletme Denetlendi! Zehir Tacirlerine Geçit Verilmedi
- Malatya'da Narkotik Ekiplerinin Düzenlediği Uyuşturucu Operasyonunda 9 Şüpheli Yakalandı
- Malatya Valisi Seddar Yavuz Akçadağlı Esnaflarla Bir Araya Gelerek Kentsel Dönüşüm Sürecini Anlattı
- Battalgazi Belediyesi Mali Konuları Ele Alırken Plan ve Bütçe Komisyonu Raporları Değerlendirildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.