Malatya
14 Eylül, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.39
  • EURO
    48.67
  • ALTIN
    4845.6
  • BIST
    10.372
  • BTC
    115924.51$

Şehit Kaymakam için mevlit!


Şehit Kaymakam için mevlit!
Hain saldırı sonrası şehit düşen Muhammed Fatih Safitürk için Malatya Yeni Cami de mevlit okutuldu.

Mardin'in Derik ilçesinde teröristlerin makam odasına el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için Malatya Yeni Cami de mevlit okutuldu.

Malatya Valiliği tarafından Yeni Cami'de düzenlenen mevlitte, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi. Mevlite Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Erdem, Yeşilyurt ilçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaş katıldı.

Mevlitte, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından şehit Kaymakam Safitürk ve tüm şehitler için Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen dua etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!