dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2303.2
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70861.92$

Şehrimizi daha ileri taşıyacağız


Şehrimizi daha ileri taşıyacağız
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan adayı, iş adamı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu seçim ofisi açılışında, “Malatya'ya vizyon katmak, Malatya'nın temel değerlerini referans alarak şehrimizi daha ileri seviyelere taşımak adına yola çıktık' dedi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta Kuran tilaveti ve dualar okundu.
Narin

HABER MERKEZİ/MALATYA 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan adayı, iş adamı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nun seçim ofisi dualar eşliğinde açıldı. Kuran tilaveti ve duaların okunduğu seçim bürosu açılışına çok sayıda vatandaş ile esnaf katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Sadıkoğlu,"Malatya'ya yeni bir vizyon katmak, Malatya'nın temel değerlerini referans alarak şehrimizi daha ileri seviyelere taşımak adına yola çıktık" dedi.

HER KADEMEDE BULUNDUM
Yaklaşık 17 yıldır ticaret erbabı olarak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda meclis üyeliğinden komite üyeliğine, yönetim kurulu üyeliğinden çeşitli kurul üyeliklerine kadar farklı alanlarda görev yaptığını aktaran Sadıkoğlu, "Malatya barındırdığı potansiyeller bakımından köklü bir ticaret ve sanayi kimliğine sahip olmasına rağmen, bu köklü kimlik layıkıyla temsil edilmemektedir. Üyelere sadece aidat ödeyen gözüyle bakılan bir süreçte ben ve yol arkadaşlarım, 'Malatya ekonomisi için yapacak çok iş var" sloganı ile ticaret sanayi odası yönetimine talip olduk. Paradigmasını yeni nesil girişimci üzerine kuran bu ekip kısa, orta ve uzun vadede Malatya'da her ticaret erbabına ve sanayiciye yeni bir vizyon katmak için yola çıkmış bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

MALATYA'NIN GELECEĞİ
Meselelerinin Malatya ekonomisinin geleceği olduğunu belirten Sadıkoğlu, "Mesele sadece makamı işgal etmek meselesi değildir. Mesele işgal ettiğin makamı layıkıyla temsil etme meselesidir. Öyle ki, yılda bir kez, üyesini aidat için arayan, 4 yılda bir seçimlere 2 ay kala kapı kapı dolaşıp hatır için oy isteyen bir zihniyet Malatya'ya hiç bir anlamda katma değer sağlayamaz. Bizim meselemiz, Malatya ekonomisinin geleceğidir. Bizim meselemiz, üyelerimiz sıkıntılarıyla hemhal olma meselesidir. Bizim meselemiz, üyelerimizin iş yaşamını kolaylaştıran yolları açma meselesidir. Bizim meselemiz, üyelerimiz adına anlaşmalar yaparak giderlerini düşürme meselesidir. Meselemiz, iş dünyamıza her anlamda katma değer sağlamak meselesidir. velhasıl meselemiz Malatya'dır" şeklinde konuştu.

ZİHİNSEL GENÇLEŞME ŞART
Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının zihinsel anlamda da gençleşmeye ihtiyacı olduğunu da kaydeden Sadıkoğlu, “Bu kutlu yolculuğun amacı, bir makamı işgal etmek değil, o makamı tüm üyelerinin hizmetkarı haline getirmektir. Hiç şüphe yok ki, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılında Malatya'nın da sanayisi ve ticareti ile hak ettiği yere gelmesi, ticaret ve sanayi odası öncülüğünde olacaktır. Bu öncülük ise vizyon gerektirir. Bu öncülük birikim gerektirir. Bu öncülük durmadan çalışmayı gerektirir. Biz bu öncülüğe hazırız. Evet, genciz ama tecrübesiz değiliz. Heyecanlıyız çünkü bu şehir için bir idealimiz var. Bu ideali, hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben, bu vesile ile seçim büromuzun açılışına katılan değerli misafirlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum, Allah memleketimiz için hayırlısını nasip etsin” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!