Selin sürüklediği kayalar yolları kapattı!..

Etkili olan sağanak ve dolu yağışı sonucunda Akçadağ’da sel oluştu. Önüne gelen ne varsa sürükleyen sel yolları kapattı.
Malatya'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası kırsal kesimlerde yer yer sel meydana geldi. Akçadağ ilçesine bağlı Kozluca ile Kürecik mahallelerinde etkili sağanak sonrası bazı noktalarda sel meydana gelirken, önüne geleni sürükleyen sel yolları kapattı. Araçlar yollarda kalırken, kapanan yolları karayolları ile itfaiye ekipleri çalışma yaptı.

Yapılan çalışmalar sonrası temizlenen yollar yeniden ulaşıma açılırken, yetkililer ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, dolu yağışı, ani fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.