Şener Erdoğlu: Hedefimiz dünya birinciliği

Türk kuaförler dünya 3’üncüsü oldu
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatyalı kuaför Şener Eroğlu'nun da aralarında yer aldığı Türk Kuaför Takımı Ukrayna'da 17'incisi düzenlenen Crystal Angel Organizasyonunda dünya üçüncülüğü elde etti.
DERECE İLE DÖNDÜLER
Yarışma sonrası kente dönen Şener Eroğlu, EuroCup Turkey ekibi olarak En İyi Saç Tasarımı, En İyi Korografi ve bireyselde Dünya 3'üncülüğü derecelerini kazandıklarını söyledi.
"YARIŞMA SON DERECE HEYECANLI GEÇTİ"
14-15 nisan tarihlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen Cristal Angel Uluslararası Saç Yarışmasına Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden katılan en iyi 30 erkek kuaförü arasında Malatya'yı ve Türkiye'yi temsil ettiklerini belirten Eroğlu, son derece heyecanlı geçen yarışmada Malatya'yı ve Türkiye'yi en güzel şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi.
"TÜRKİYE'Yİ BİRİNCİLİĞE TAŞIYACAĞIZ"
Eroğlu, “Ülkemize 3'üncülük kupasıyla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu muhteşem atmosferde bu güzel sonucu elde etmemizde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah ileriki zamanlarda daha da iyi olarak Türkiye'mizi birinciliğe taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Veli Ağbaba Hekimhan İlçesindeki Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulunarak Zararın Boyutunu Açıkladı
- Dakikalar İçinde Malatya’yı Vurdu: Çatılar Uçtu, Ağaçlar Devrildi, Yollar Göle Döndü
- LGS Kapsamında Herhangi Bir Tercihe Yerleşemeyen Öğrenciler İçin Ek Yerleştirme ve Nakil Başvuruları Başladı
- Kayısılar Sular ve Çamur Altında Kaldı: Kocaözü’nde Çiftçinin Gözü Devlet Desteğinde
- Şatafatlı Sınıflar Değil Niteliği Önemli: Anaokulu Nasıl Seçilmeli?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.