dore okulları
Malatya
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2396.8
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    61133$

Şer ittifakının başı Kılıçdaroğlu!


Şer ittifakının başı Kılıçdaroğlu!
AK Parti Malatya Teşkilatı referandum kapsamında mahalle toplantılarını sürdürüyor. Toplantılara aktif şekilde katılan AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, hayırcıları eleştirerek, 'Karşımızda çok kirli bir cephe var' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 16 Nisan referandumu kapsamında Malatya'daki temaslarını sürdürüyor. Dilek Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Çalık, Öznur Çalık, evetcilerin karşısında çok kirli hayırcılar cephesi bulunduğunu vurguladı.

KARŞI CEPHE ÇOK KİRLİ
Bugünün hizmetleri anlatma günü değil, Türkiye'deki tüm vatandaşlara hükümet sistemiyle alakalı karar verme vizyonu açma günü olduğunu söyleyen Çalık, "Karşımızda çok kirli bir cephe var. Cephenin içerisinde terör örgütleri var. Cephenin içerisinde askerime kurşun sıkan polisime kurşun sıkan kadınlarımıza çocuklarımıza kurşun sıkan terör örgütü PKK var. PKK ne diyor hayır diyor.15 Temmuzda milletin üstüne bombaları yağdıran, tankları süren,göl başını bombalayan Malatya'ya bombalar atmak üzere 7. ana jetten bombaları kaldırmak isteyen Fettullahçı terör örgütü,FETÖ ne diyor oda hayır diyor .DHKP ne diyor. Canlı bombalarla Türkiye'yi kan gölüne çevirmek isteyen DHKP hayır diyor. PYD hayır diyor, YPG hayır diyor bütün terör örgütleri hayır diyor" şeklinde konuştu.

HESABINI VEREMEZLER
16 Nisan'da 'hayır' diyenlerin hesabını iki cihanda veremeyeceğini savunan Çalık, "Kurtuluş Savaşı'nda mücadele eden şehitlerimin kemikleri sızlar. Şehitlerimize bu hesabı veremezler, gazilere bu hesabı veremezler. Kurtuluş savaşında mücadele eden, bu toprağı vatan yapan şehitlerimize gazilerimize bu hesabı veremezler.15 Temmuz da tam 249 şehidimiz vardı. 2196 gazimiz vardı.Terör örgütlerinin hayır dediği yerde milletimizin evet dediğini çok iyi biliyoruz.Dileğin evet dediğini akşamın bu soğuğunda gecenin bu karanlığında evet demek için meydanda olduklarını biliyorum" ifadelerini kullandı.

ORKESTRANIN ŞEFİ KILIÇDAROĞLU!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aralarında Almanya, Hollanda, Fransa ve İsviçre gibi ülkelerinde yer aldığı hayır cephesine orkestra şefliği yaptığını kaydeden Çalık, "Terör örgütleri hayır derken Almanya'nın, Hollanda'nın, Fransa'nın, İsviçre'nin almış olduğu tavırda aynen hayırcı cephenin içerisinde, bu hayırcı cepheye orkestra şefliği yapan adamın adı eski SSK genel müdürü. Bu bayrağın inmemesi için, bu ezanların susmaması için, vatanımız için milletimiz için, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız için Allah nasip ederse 16 Nisanda hep birlikte 'evet' diyeceğiz" şeklinde konuştu.

BÜYÜMEK İÇİN EVET DİYECEĞİZ
Dilek Mahalle toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, "16 Nisan'da sesimizi Ankara duyacak mı? Büyümek için hep birlikte evet diyeceğiz. Milli iradenin sandığa yüksek bir şekilde yansıması lazım seçimlerin hepsi önemlidir ama şuan yaşadığımız seçim, seçimlerin en büyüğüdür, en özelidir. Bizim büyümemizi istemeyen, gelişmemizi istemeyen,özgürlüklerin artmasını istemeyen, ekonomik kalkınmamızı istemeyen bütün dahili ve harici güçler dilekli kardeşimizin seslerini duysunlar. Dilek bu gür sesini sandıklara yansıttığı zaman Yeşilyurdumuza, Malatya'mıza güç olacak. Ankara'ya,İstanbul'a güç olacak ve bütün düşmanlarımız korkarken bize de güven olacak" ifadelerini kullandı.

YILDIZTEPE DE ZİYARET EDİLDİ
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Yıldıztepe sakinleriyle temasta bulundu.

YUNAN'I EVET DİYENLERİN ECDADI DENİZE DÖKTÜ
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 15 yıllık AK Parti hizmetleri görecek gözün olması gerektiğini ifade ederek, "CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir milletvekili İzmir'deki bir konuşmasında "17 Nisan günü bu ülkede evet çıkarsa, Yunanlıları denize döktüğümüz gibi bunları da denize dökeceğiz" diyor. Bu ne ahlaksızlık yapanlara iki çift sözümüzün olması gerekiyor. Yunanistan'ı siz denize dökmediniz. Yunanistan'ı bugün evet diyen cenahın bütün ecdadı döktü" şeklinde konuştu.

ARKADAKİ GÜÇLERLE MÜCADELE EDİYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Biz sadece PKK ile savaşmıyoruz, sadece FETÖ terör örgütü ile savaşmıyoruz, biz sadece DHKP, YPG, PYD ile savaşmıyoruz. Onların arkasında duran, besleyen ve Avrupa'da yataklık yapan, onlara eleman sağlayan, onlara finansal desteği sağlayan, silah sağlayan ne kadar geri planda bölgede hesabı olan, Türkiye ile hesabı olan daha hesabını bitirmemiş yapılar, güçler varsa biz onlarla mücadele ediyoruz" sözlerini kaydetti.


AK Parti Sosyal Politikalar Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek mahallesi sakinleriyle buluşurken, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Yıldıztepe sakinleriyle temasta bulundu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!