dore okulları
Malatya
11 Mayıs, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4135.9
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Sevilay Yılman'ı tiye aldı! Sosyal medya yıkıldı

Sevilay Yılman'ı tiye aldı! Sosyal medya yıkıldı
Habertürk yazarı Sevilay Yılman, depremin ilk anından beri Malatya ile ilgili paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 14 Mayıs seçim sonuçlarını hazmedemeyen Yılman'a eleştiriler bitmiyor. Son olarak bir takipçisi Yılman'ı tiye alarak: "Sevilay Bacı son iki gün tadını çıkarın, sonrası karanlık, kavga, gürültü... Sen git, Malatya' ya yerleş, kayısı patiği yap, geçimini oradan sağla" dedi.
Narin

Habertük Yazarı Malatyalı Sevilay Yılman, depremin ilk anından itibaren Malatya ile ilgili izlenimlerini paylaşmaya devam ediyor. 14 Mayıs seçimlerinde çıkan sonuçlar hakkında olumsuz yorum yapan Yılman, seçmenin hedefi oldu. Seçim sonuçları hakkındaki yorumları ile ön plana çıkan ve sonuçları hazmedemeyen Yılman'a yine seçmenden bir öneri geldi.

SEVİLAY YILMAN, SEN MALATYA'DA KAYISI PATİĞİ YAP

Bir takipçisi, seçimlerin 2'nci turuna ilişkin yaptığı paylaşımda: "Sevilay Bacı son iki gün tadını çıkarın, sonrası karanlık, kavga, gürültü... Sen git, Malatya' ya yerleş, kayısı patiği yap, geçimini oradan sağla" dedi. 

Öte yandan, Dünya kayısı başkenti olarak bilinen Malatya'da, kurutulmuş ve kasalara doldurulmuş kayısıların çekirdeklerinden ayırma sürecine patik denir. 

HABER MERKEZİ-MALATYA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!