Sigaranın zararlarını tabutla anlattılar

Malatya’da Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu öğrencileri sigaranın sağlığa zararlarına dikkat çekmek amacı ile yaptıkları etkinlikler ile vatandaşlara çağrıda bulundular.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Maket tabut taşıyan öğrenciler, “Sigarayı bırak, hayatı bırakma” sloganları atarak, bağımlılıkla mücadele konusuna dikkat çektiler.
Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu önünde toplanarak, dikkat çeken kostümler giyen öğrenciler, yaptıkları maket tabut ve ellerinde pankartlar ile sigaranın sağlığa zararlarına dikkat çektiler.
"SİGARAYI BIRAK, HAYATI BIRAKMA"
“Sigarayı bırak, hayatı bırakma” sloganları ile tabutu taşıyan minik öğrenciler, okul çevresindeki esnaflara ve vatandaşlara da sigaranın sağlığa zararları ile ilgili hazırladıkları broşürleri dağıttılar.
Etkinlik hakkında bilgi veren Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu Müdürü Aziz Elbir, “Öğrencilerimiz ile birlikte sigaranın insan sağlığına verdiği zarar ile ilgili vatandaşları bilgilendirmek, toplumu aydınlatmak amacı ile bir etkinlik yaptık. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Öğrenciler ise, sigaranın zararları konusunda öğrendikleri bilgileri anlatarak, bu etkinliği insanları bilinçlendirmek ve bağımlılığı en aza indirmek için düzenlediklerini ifade ettiler.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Okul Öncesi Fiyat Krizi: Veliler Zorlanıyor, Esnaf “3 Harfli Market” Diyor
- Gazze’de Açlık, Malatya’da NATO Tartışması: Üs Kapatılsın Çağrısı
- Mutfakta Kanlı Sır: Genç Kadın Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti!
- Sadıkoğlu’ndan Alarm: Teşvikler Bitiyor, Malatya Riskte!
- İmam Selam Verdi, Sen Yeni Başladın: Namazı Nasıl Tamamlarsın?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.