Sıkışan yaralıları itfaiye kurtardı

Malatya-Elazığ Karayolu Kapıkaya mevkiinde iki araç çarpıştı. Korku dolu kazada 8 kişi yaralandı. Araçlarda sıkışan bazı yaralılar olay yerine gelen itfaiye kurtama ekipleri tarafından kurtarıldı.
HABER MERKEZİ- MALATYA
Malatya-Elazığ Karayolunda iki aracın çarpışması sonucu yaşanan kazada 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Malatya-Elazığ Karayolu Kapıkaya mevkiinde yaşanan kazada İbrahim Cömertoğlu yönetimindeki 35 AF 4537 plakalı otomobil ile İlker Akdeniz yönetimindeki 23 DK 722 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.
BÖLGEYE AMBULANS SEVKEDİLDİ
Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken araçlarda sıkışan bazı yaralılar olay yerine gelen itfaiye kurtama ekipleri tarafından kurtarıldı.Kazada yaralanan sürücüler İbrahim Cömertoğlu ve İlker Akdeniz ile Hafza Rabia Cömertoğlu, Tuğba Cömertoğlu, Kübra Akdeniz, Naime Akdeniz, Zeynep Demir ve ismi öğrenilemeyen bir kişi 112 Acil Servis ambulansı ile Turgut Özal Tıp Merkezi ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Organize Suç Örgütlerine Baskın: 818 Milyon Liralık Mal Varlığına El Konuldu
- Malatya'da Özgür Doğan ve Tuba Doğan Çifti Feci Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya Sokaklarından Yükselen Aynı Feryat ve Şikayetler Neden Karşılık Bulmuyor?
- Gazeteci Murat Çetin Malatya Sokaklarındaki Derin Sessizliği ve Büyüyen Feryadı Kaleme Aldı
- Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof Dr Recep Bentli’nin Annesi Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.