Sıla ile Gurbeti Buluşturduk.

Bu yıl 19'uncusu düzenlenen Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği ile ilgili konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, “Final şenliği dolu dolu geçti” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Kavuk, 22 ile 23 Haziran günleri düzenlenen 19'uncu Yeşilyurt Kiraz Kültür ve Spor Şenliği ile Malatya ve yurt dışındaki Yeşilyurtluların bu vesileyle ilçelerine geldiklerini kaydederek, sıla ile gurbeti buluşturduklarını belirtti.
Şenlikler kapsamında kiraz yarışması, İrfan Aydın Futbol Turnuvası, ‘Anılarda Yeşilyurt' konulu fotoğraf sergisi, Bülent Serttaş, Özlem Büyük, Sena Altuntop ve Abdullah Eymen isimli sanatçıların katıldığı konser, sünnet, nikah töreni, Merhum Şevket Şahintürk anısına oğlu İlhan Şahintürk tarafından mevlit okutması, Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri düzenlendiğini anımsatan Kavuk, şenliğin ikinci günü akşamının da Beraat Kandili'ne denk gelmesi nedeniyle mevlit, tasavvuf musikisi ile semazen gösterisi gerçekleştirildiğini söyledi.
2 gün süren şenlikler nedeniyle Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu başta olmak üzere birçok bürokratın da davetli olarak geldiğini söyleyen Kavuk, “Kısacası dolu dolu bir şenlik yapıldı. Malatya'nın büyük şehir olması ve Yeşilyurt'un da metropol merkez ilçe belediyesi olacak olması nedeniyle benim de bir nevi final şenliğim oldu” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Pütürge Robotik Takımı Beş Bin Takım Arasından Türkiye Dördüncüsü Oldu
- Malatya'da Raylı Sistem Projesinde Fizibilite Çalışmaları Tamamlandı
- Hayvanat Bahçesini Gezen Vatandaşların Fark Ettiği Cansız Beden Kayıp M.A.'ya Ait Çıktı
- Saimbeyli ve Sumbas İlçelerinde Art Arda Yaşanan Sarsıntılar Çevre İlleri De Etkiledi
- Narkotik Ekiplerinin Adım Adım Takip Ettiği İki Şüpheli Kıskıvrak Yakalandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.