Silahlar konuştu

Malatya’da yaşanan silahlı kavgada 2 kişi yararlandı. Yaralılar, kendi araçları ile geldikleri hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesi Güngör Caddesi'nde silahla yaralanma ihbarı alan polis ekipleri, kısa sürede olay yerine gitti.
Ancak olay yerinde yaralıların bir araçla ayrıldığı bilgisine ulaşan ekipler, aracın peşine düştü. Kendi araçlarıyla Malatya Devlet Hastanesi'ne gelen yaralı D.A. ve M.D. ise tedavi altına alındı. Kasığından ve ayağından yaralanan şahısların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Acil Servis önündeki araçta polis inceleme yaptı. Araçta kan izleri ve 1 adet boş kovan bulunurken, olayın meydana geldiği bölgede de çok sayıda boş kovana rastlanıldı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sadıkoğlu Zaferini İlan Etti: Burası Siyaset Meydanı Değil Herkesin Yeridir
- Pütürge’de Akşam Saatlerinde 3,2 Büyüklüğünde Deprem!
- Polisin Takibindeki Adresten Binlerce Kaçak Malzeme Çıktı
- Malatya İş Dünyası Ticaret ve Sanayi Odasındaki Yeni Dönem Tablosuna Kilitlendi
- Malatya'da Aniden Bastıran Şiddetli Yağış Nedeniyle Cadde ve Sokaklar Göle Döndü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.