Malatya
16 Ağustos, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    40.89
  • EURO
    47.84
  • ALTIN
    4392.1
  • BIST
    10.845
  • BTC
    122254.71$

Silahlı kavgaya karışıp kaçtılar, ama...


Silahlı kavgaya karışıp kaçtılar, ama...
Malatya'da silahlı kavga sonrası kaçan şüpheliler yakalandı. Yapılan aramada, kaçan şahsın aracında, bir adet kırmadan bozma tüfek ile 18 adet dolu tüfek kartuşu ele geçirildi.
HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya'da silahlı kavgaya karıştıktan sonra kaçan 2 şüpheli yakalanırken, şahısların aracında yapılan aramada bir adet kırmadan bozma tüfek ile 18 adet dolu tüfek kartuşu ele geçirildi.

2 ŞÜPHELİ OLAY SONRASI BÖLGEDEN UZAKLAŞTI 

Olay, Battalgazi İlçesine bağlı Tandoğan Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Yeşilyurt İlçesine bağlı Özalper Mahallesi Yenibahar Caddesi üzerinde silahlı kavgaya karışan 2 şüpheli olay sonrası bölgeden araçla kaçarak uzaklaştı. Yaralananın olmadığı olay sonrasında şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılırken, daha önceden plakası belirlenen aracın Buharı Bulvarı Çöşnük Kavşağı mevkiinde kent merkezine seyir halinde olduğunun belirlenmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler ile şüpheliler arasında kısa süreli yaşanan kovalamacanın ardından M.A. ile A.G. yakalanarak gözaltına alındı.

ARAÇTA ARAMA YAPILDI 

Araçta detaylı inceleme yapan ekipler kırmadan bozma bir tüfek ile biri tüfeğin namlusunda olmak üzere 18 adet dolu tüfek kartuşu ele geçirdi. İki şüpheli sağlık kontrol için hastaneye götürülürken, araç ise Sümer Polis Merkezi'ne çekildi.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!