ŞİŞMAN YOLU GENİŞLETİLİYOR

MalatyaÂ'da Yeni Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisinin hizmete girmesiyle araç yoğunluğunun arttığı Şişman Mahallesi YoluÂ'nda iyileştirme çalışmaları yapılıyor.
Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Malatya-Elazığ Yolu ile Şişman Mahallesi arasındaki yolun 2 kilometrelik kısmında çok dar olan virajlar mümkün olduğunca genişletilerek daha güvenli hale getiriliyor. Mevcut 5 metre genişliğindeki yol ise yapılan iyileştirmeler ve yol genişletme çalışmaları neticesinde 8 metreye çıkarılıyor.
Sürdürülen çalışmalar sırasında ayrıca Şişman Mahallesi yolu ile Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisi arasında da 1 kilometre uzunluğunda yeni yol açılarak, statik asfalt serimi yapıldı. Yine tesis içerisindeki bağlantı yollarının da asfalt serimi yapılarak, kullanıma hazır hale getirildi.
Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi tarafından Şişman Mahallesi yolu üzerinde sürdürülen çalışmalar sırasında, 2 dere yatağına da 1600'lük büzler döşenerek daha güvenli hale getirilmesi sağlandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Erman ILICAK: Mezun Olacak Çocuklarımız Yapay Zekayı Bir Fırsat Olarak Görecekler
- Bakan Tekin Malatya'da Gerçekleştirilen Kitap Kurtları Yarışıyor Lansmanında Öğrencilerle Buluştu
- Suç Gelirlerini Kripto ve Kuyumcularda Aklayan Şebekeye Darbe Vuruldu
- Alevi-Bektaşi Kültürü İçin 13 Modül Hazırlandı! Bakan Tekin Malatya'da Detayları Açıkladı
- Malatya Öğretmenevi Mayıs Ayında Tamamlanarak Hizmete Açılacak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.