Siyaset Sahnesinden Malatya Manzaraları: Ziyaretin Biri Bitiyor, Selfıe’nin Sırası Geliyor!

Seçimlerin ardından Malatya’da siyasi figürler, kentin sıkıntılarını arka plana atıp, nezaket ziyaretleriyle objektiflere gülümsüyor. Kahramanlık naralarının yerini sosyal medya etkileşimleri alırken, konteyner kentlerdeki zorluklar ise adeta ‘filtre’lenmiş gibi.
DEPREM SONRASI YIKIM: ARKADA KALANLAR VE ÖNDE SELFİE ÇUBUKLARI
Siyasetçilerin sosyal medya hesapları, deprem sonrası yıkımdan ziyade, el sıkışma ve gülümseme törenleriyle dolup taşıyor. Malatya’nın gerçek yüzü değil, yalnızca ziyaretlerin parlak yüzü kameralara yansıyor.
UMUT ARAYAN MALATYALILAR: GERÇEK KAHRAMANLARI BEKLERKEN
Gerçek durumların üstünü örten bir sosyal medya paylaşımı daha, gerçek destek bekleyen Malatyalıların umudunu bir kez daha erteliyor. Kentin kahramanları, siyasi arenada samimiyet ve çözüm odaklı yaklaşımlarıyla sahne almayı ne zaman başaracak?
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Chp Malatya İl Başkanlığı Dört İlçede Yönetimi Görevden Aldı
- Arguvan Kavşağı'nda Faciadan Dönüldü! Kontrolden Çıkan Araç Refüjü Aştı
- CHP Hekimhan İlçe Başkanı Sedat Öztürk Görevinden İstifa Etti
- Şüpheli Aracı Adım Adım Takip Eden Ekipler Kaçak Ürünlere El Koydu
- CHP'de Yeni Parti Sancıları Başladı! Malatya'dan İlk İstifa Haberi Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.