dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    35.00
  • ALTIN
    2451.4
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64364.65$

'Siz kimi ne adına ziyaret ediyorsunuz?'


'Siz kimi ne adına ziyaret ediyorsunuz?'
AK Parti Malatya milletvekili Mustafa Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert dille eleştirdi...
Narin

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon programında sarf ettiği "Biz hapiste hasta yatan PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık" sözlerini eleştirerek, "Bu açıklamalar utanç verici. Siz kimi, ne adına ziyaret ediyorsunuz Allah aşkına? Ana rahminde bir bebeği öldüren, insanları arkadan vuran, hayvanların bile yapmayacağı katliamları yapan insanları gidip ziyaret etmek, onların dertlerini dinlemek aklı başında olan bir insanın yapabileceği bir şey değildir" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkanlığının düzenlediği 'Halk Günü' toplantısına katılarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Toplantıdan önce basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunan Milletvekili Şahin, muhalefet partilerini eleştirerek, özellikle ana muhalefet partisinin terör örgütleriyle aynı söylem ve birliktelik içerisinde olduğunu ifade etti.

Şahin, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon programındaki açıklamalarını da eleştirerek "Biliyorsunuz, Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon programında, 'DHKP/C'lileri de ziyaret ediyoruz, PKK'lıları da ziyaret ediyoruz' demişti. Bu açıklamalar utanç verici. Siz kimi, ne adına ziyaret ediyorsunuz Allah aşkına? Ana rahminde bir bebeği öldüren, insanları arkadan vuran, hayvanların bile yapmayacağı katliamları yapan insanları gidip ziyaret etmek, onların dertlerini dinlemek aklı başında olan bir insanın yapabileceği bir şey değildir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin iyi bir muhalefete ihtiyaç duyduğunu dile getiren Şahin, "Siz bir bahçeye girdiğiniz zaman bibere de ihtiyaç duyarsınız domatese de. Demokratik rejim içerisinde de bu böyle. Muhalefet de olacak iktidar da ama olmazsa olmaz muhalefettir. Muhalefet ne yazık ki bizim bugüne kadar milletin hayrına yapmış olduğumuz her şeye karşı durdu ve hala da durmaya devam ediyor. Mesela bugün mecliste Maarif Yasası çıkarıyoruz ona bile karşı çıkıyorlar. Halbuki bizim için çok önemli bir yasa. Ama onlar istedikleri kadar karşı çıksınlar, biz milletimizin bizden istediği her şeyi yapacağız ve yasal zemine oturtacağız" diye konuştu.

Siyasette 'Ben' değil 'Biz' olgusuyla hareket etmeye çalıştıklarını söyleyen Şahin, "Siyasete 'Biz' olarak hareket edersek bir şeyler başarabiliriz ama işin içine 'Ben' girerse bunu insanlarımız sevmez ve kabul etmez. Biz, 'Ben' merkezli siyaseti hiçbir zaman sevmedik ve kabul etmedik. Biz ne yaptıysak birlik ve beraberlik içerisinde yaptık. Bizim amacımız halkı kalkındırmak, halkın refah seviyesini artırmak ve gerek siyasi gerek ekonomik ve kültürel alanlardaki sıkıntılara neşter vurarak milletimize hak ettiği hizmeti vermektir" şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!