Sodes'ten Engelli Çocuklara Spor Malzemesi

Sodes'ten Engelli Çocuklara Spor Malzemesi
Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında gerçekleştirilen “Ses-Siz Adımlar Her Zaman!” projesi kapsamında engelli çocuklara spor malzemeleri dağıtıldı.
Kalkınma Bakanlığının finansmanlığında alınan spor malzemeleri Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Kaymakam Nesim Babahanoğlu tarafından öğrencilere dağıtıldı.
İlçede Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Kaymakam Nesim Babahanoğlu , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Okul Müdürleri katıldığı programda öğrencilere eşofman hediye edildi.
Yapılan açıklamada, “Projenin en temel amacı, engelli çocuklarımızın okul eğitimlerinin dışında kalan zamanlarda aileleri ile veya bireysel olarak sportif ve sosyal etkinlikler içerisinde bulundurularak çocuklarımızdaki olumsuz davranışların söndürülmesi ve enerjilerinin atılmasını sağlamaktır. Ayrıca aileler ile birlikte çocukların verimli zaman geçirebilmelerine de katkı sağlamak amaçlanmıştır” denildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atam Trafik Kazasında Vefat Etti
- Erman ILICAK: Mezun Olacak Çocuklarımız Yapay Zekayı Bir Fırsat Olarak Görecekler
- Bakan Tekin Malatya'da Gerçekleştirilen Kitap Kurtları Yarışıyor Lansmanında Öğrencilerle Buluştu
- Suç Gelirlerini Kripto ve Kuyumcularda Aklayan Şebekeye Darbe Vuruldu
- Alevi-Bektaşi Kültürü İçin 13 Modül Hazırlandı! Bakan Tekin Malatya'da Detayları Açıkladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.