Şok: Yattığı hastanede intihar etti

Malatya'da 55 yaşındaki müteahhit Mustafa Memiş ameliyat olmak için yattığı hastanede silahla boynuna sıkarak intihar etti. Hemen ameliyata alınan Memiş, 4 ay öncede silahlı saldırıya uğramış. Polis intiharla ilgili inceleme başlattı.
HABER MERKEZİ / MALATYA
Malatya'da bir müteahhit, ameliyat olmak için yattığı hastanede silahla intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır olan müteahhidin 4 ay öncede silahlı saldırıya uğradığı ortaya çıktı.
BOYNUNA ATEŞ ETTİ
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisinde akşam saatlerinde yaşanan olayda müteahhit olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Mustafa Memiş, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı silah ile boynuna ateş etti. Ağır yaralanan adama ilk müdahalesi kaldığı odada yapıldı. Memiş, daha sonra ameliyata alındı.

SALDRIYA UĞRAMIŞ
Olayın ardından polis ekipleri, dün hastaneye ayağındaki platini çıkarmak için yatış yapan Memiş'in kendini vurduğu odada geniş çaplı inceleme yaptı. Öte yandan intihar girişiminde bulunan müteahhidin geçtiğimiz Temmuz ayında iş yerinin kapısında silahlı saldırıya uğradığı ve ayağından yaralandığı öğrenildi.İntihar girişimiyle ile ilgili inceleme başlatıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turgut Özal Tıp Merkezi Dünyanın En Büyük Karaciğer Nakli Üslerinden Biri Haline Geldi
- Modern Ceza İnfaz Sisteminde Islah ve Güvenlik Panoraması Malatya’da Ele Alındı
- Darendelilerin Merakla Beklediği Yeni Sosyal Yaşam Alanı Modern Çehresiyle Vatandaşların Hizmetine Açılacak
- Malatya’dan Direkt Uçuşla Medine’ye Giden İlk Hac Kafileleri İbadetlerini Tamamlayarak Yurda Döndü
- Milyarlık Para Trafiği Siber Ekiplerin Takibine Takıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.